Η Kim Kardashian πολύ σύντομα θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Kanye West αλλά ήδη υπάρχουν οι πρώτες αντιδράσεις και μάλιστα από τον στενό τους κύκλο.

Ο διάσημος ράπερ που γιόρτασε τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου, «The College Dropout», ζήτησε από τον φίλο του και συνάδελφο Jay Z, να γίνει κουμπάρος του.

Ο σύντροφος της Beyonce, αρχικά δήλωσε πρόθυμος να παραστεί στον πιο πολυαναμενόμενο γάμο για το 2014 και ευχαρίστησε τον φίλο του για την «τιμή» που του έκανε, αλλά αμέσως μετά φαίνεται να το ξανασκέφτηκε.

Ο λόγος για τις εύλογες αμφιβολίες, είναι πως δεν θέλει η γυναίκα του και η κόρη τους να προβληθούν από τις κάμερες του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashian» στο οποίο συμμετέχει η Kim Kardashian και που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα.

Όπως αναφέρει η «Daily Star», η διάσημη τραγουδίστρια δεν δέχεται να χαμηλώσει τα «στάνταρ» της και να παρουσιάζεται στην τηλεόραση για περιστάσεις που δεν δίνει την σύμφωνη γνώμη της.

Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι αν το τηλεοπτικό κανάλι «E!», που θα καλύψει το γεγονός της χρονιάς, θα δεχτεί να υπάρχουν διάσημοι σταρ στο γάμο αλλά να μην καλύπτονται από τις κάμερες του σταθμού…