Για την παρουσίαση της νέας εκπομπής που ετοιμάζει, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον σύντροφό της μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη που ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό».

Για τις συζητήσεις της με τον ΑΝΤ1, η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε: «Για το πρωινό του Σαββατοκύριακου δεν ισχύει όσα έχουν ακουστεί. Έχουμε αρχίσει κάτι να συζητάμε που θα χαρώ πολύ αν συμβεί. Είναι από αυτές τις εκπομπές που έχουν μπόλικο περιεχόμενο που μου αρέσει εμένα να βλέπω. Και ξέρω ότι ενδιαφέρει και πάρα πολύ τον κόσμο. Είναι μοναχικό ως concept. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες και δεν ξέρω καν αν μπορώ να μιλάω για αυτό. Πάντως μιλάμε για αυτή τη σεζόν».

Όσο για το ενδεχόμενο να παντρευτεί τον σύντροφό της, Μύρωνα Στρατή, και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια, ξεκαθάρισε: «Εγώ λέω να ξεκαθαρίσουμε ότι αν είναι να παντρευτώ, θα το διατυμπανίσω. Βαριέμαι τον εαυτό μου όταν το απαντάω αυτό. Καταλαβαίνω, όμως, ότι είναι ένα κομμάτι που το συζητάς, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο. Πάντως δεν είμαι σε φάση να γίνω και μάνα, καθόλου. Θέλω να είμαι πολύ σοβαρή, όταν συμβεί αυτό».