Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» βρέθηκε ο Σταμάτης Γονίδης και σχολίασε τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη και έκανε και την αυτοκριτική του.

Όταν ρωτήθηκε ποιους θεωρεί κατάλληλους να τραγουδήσουν κομμάτια με πολιτική χροιά, ο ίδιος είπε: «Κοινωνικό τραγούδι μπορεί να περάσει ο Σφακιανάκης. Αυτός μπορεί! Θα του έδινα τραγούδι τέτοιο πολύ ευχαρίστως. Ο Νότης για μένα είναι ένας τραγουδιστής που περνάει αυτό το είδος. Μου αρέσει αυτός ο τσαμπουκάς που έχει. Ο Νότης πιστεύω ότι μέσα του έχει ένα απωθημένο: θα ήθελε να ζει την εποχή που έφυγε η Χούντα και μετά και να είναι ο Νταλάρας, που θα περάσει κάποια τραγούδια τέτοια, επαναστατικά. Αυτή η εποχή, όμως, πέρασε και έχουμε μια χούντα που δεν είναι πραγματική, αλλά δημοκρατική, και βρήκε έναν τρόπο διαφορετικό να επαναστατήσει. Τον γουστάρω που τα χώνει κι ό,τι έκανε το έκανε με τη μαγκιά και το προφίλ του. Για αυτό είμαι μαζί του».

Ο διάσημος τραγουδιστής δεν δίστασε να κάνει την αυτοκριτική του λέγοντας: «Ξέρεις πόσο έχω πληρώσει ότι είμαι αυθεντικός; Ξέρεις πόσες πέτρες έχω φάει; Δεν πειράζει. Εγώ είμαι αυτός που ήμουν πάντα. Από μικρός ήμουν επαναστάτης, δεν μου άρεσε το άδικο. Είχα γερό στομάχι!», τονίζοντας παράλληλα: «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα πρόσεχα τον εαυτό μου περισσότερο και θα τον αγαπούσα περισσότερο. Θα γυμναζόμουν όπως κάνω τώρα και δεν θα αφηνόμουν σε αγκαλιές που δεν άξιζε τον κόπο. Κι εγώ ο ίδιος δεν θα έκανα παρέα με τον εαυτό μου, όταν γυρίζω πίσω 15 χρόνια. Εγώ με αυτόν τον τύπο δεν θα έκανα παρέα».