Η παρουσιάστρια του Alpha, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλώντας για τη σιλουέτα της στην εκπομπή «ΟΛΑ», το βράδυ της Δευτέρας δήλωσε πως: «πέρασα ένα πρόβλημα που έβαλα απότομα βάρος και όλοι έλεγαν ότι πάχυνα και τι μου συμβαίνει. Λες και η ομορφιά του ανθρώπου ή το ταλέντο στην παρουσίαση εξαρτάται από τα κιλά… Δεν ήμουν παχύσαρκη, τα συν ή πλην 5-8 κιλά δεν νομίζω ότι κάνουν τη διαφορά. Πάντα ήμουν ισορροπημένη, δεν στερούμουν. Τώρα απλά είμαι λίγο λιγότερα κιλά από όταν ήμουν πάντα».

Αναφερόμενη στην εκπομπή «Η Γερμανού Ξανάρχεται» της Ναταλίας Γερμανού, η παρουσιάστρια δήλωσε πως την παρακολουθεί αλλά όχι κάθε Παρασκευή και όχι ολόκληρη.

Όσο για την πολυσυζητημένη εισαγωγή στην πρεμιέρα με τα ξανθά μοντέλα στο πλατό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε, «τώρα για την εισαγωγή της πρεμιέρας, τι να σχολιάσω; Εγώ γέλασα. Γιατί δεν ρωτάτε την ίδια, εγώ με χιουμοριστικό τρόπο το είδα πάντως. Γέλασα. Τη Ναταλία την ξέρω καλά, δεν κρατάω κακία καμία, παρέα δεν κάνουμε, αλλά και πέρσι που γραφόντουσαν όλα αυτά είχαμε βγει παρέα και είχαμε πάει για φαγητό, που κανένας δεν το έμαθε. Κάποια πράγματα όπως θέλετε τα βλέπετε όλοι».

Απαντώντας αν υπάρχει ενδεχόμενο να την καλέσει η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της είπε: «Όπως σας είπα βγήκα στην Ελένη και σε εσάς. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου ώστε να βγω να μιλήσω. Έχω ένα πολύ καλό φίλο που είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Τον ρωτάω κάθε τόσο πότε θα έρθει στην εκπομπή και μου λέει πως ακόμα την ετοιμάζει την ταινία, δεν έχει κάτι να παρουσιάσει. Κι εγώ σε πόσες εκπομπές να βγω μέσα σε μία χρονιά; Τι να βγαίνω να λέω πέρα από την εκπομπή;».

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί και στον πόλεμο αλλά και τη σκληρή κριτική που δέχτηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μπορεί να λύγισα, αλλά δεν τα παράτησα. Ακόμα και άνθρωποι που είπαν τα χειρότερα για μένα, με πήραν τηλέφωνο και ζήτησαν κάποιες δηλώσεις. Σε αυτούς τους ανθρώπους που είπαν άσχημα πράγματα, εμένα η χαρά μου είναι να έρθει κάποια στιγμή σε βάθος χρόνου που θα μου πουν “έκανα λάθος”», ενώ συμπλήρωσε: «Τι έχω διαβάσει… Τίποτα, όμως, δεν έχει μείνει μέσα μου, γιατί τίποτα δεν ήταν αλήθεια. Ξέρω τι άνθρωπος είμαι. Κάνω τη δουλειά μου και για το μόνο που με χτυπάνε είναι για αυτή τη δουλειά που έχω. Τι άλλο; Έχω δώσει δικαίωμα;»