Καθώς το φετινό καλοκαίρι σιγά- σιγά μας αποχαιρετά, η Μαρία Κορινθίου «σκαλίζει» τις αναμνήσεις της και ξεχωρίζει το περσινό το οποίο θα της μείνει αξέχαστο, όπως εξηγεί στο περιοδικό «Down Town Κύπρου».

Για την ηθοποιό είχε μεγάλη σημασία το γεγονός πως δεν δούλευε ούτε η ίδια ούτε ο σύζυγός της επίσης ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης κι έτσι ήταν συνέχεια με την κόρη τους.

«Από την άλλη, έτσι μόνο του, έσκασε σαν ιδέα να πάμε στη Σκιάθο κι εκεί μας περίμεναν πολλές εκπλήξεις. Βρήκαμε φίλους, γνωστούς, αγαπημένα πρόσωπα και μοιραστήκαμε πανέμορφες στιγμές μεταξύ μας. Με την Έλλη Κοκκίνου, τη Σίσσυ Χρηστίδου, τον Θοδωρή Μαραντίνη. Τα παιδιά έπαιζαν όλη την ημέρα στην παραλία. Ακόμη κι εμάς μας βγήκε ο παιδικός μας εαυτός και κάναμε μέχρι και water sports. Ήταν μοναδικές οι στιγμές! Και μη φανταστείς, κράτησε μόνο μία εβδομάδα όλο αυτό, όχι παραπάνω. Κι όμως, θα το θυμάμαι πάντα. Τη Σκιάθο τη λάτρεψα γιατί είναι ένα νησί ειδικό για παιδιά. Οι παραλίες είναι πεντακάθαρες και με πολύ ρηχά νερά, έτσι δεν είχαμε άγχος για τα παιδιά μας. Από την άλλη, είναι καταπράσινη. Έχει υπέροχα γραφικά χωριουδάκια, απίστευτη θέα και είναι από τα λίγα νησιά που συνδυάζουν το μπλε και το πράσινο τόσο αρμονικά και μοναδικά. Νομίζω ότι, με την πρώτη ευκαιρία, θα ξαναπάμε στη Σκιάθο, γιατί ειλικρινά το λέω, πιο ευχάριστες διακοπές δεν έχω ξανακάνει. Και πιο ξέγνοιαστες», δήλωσε στο περιοδικό.