Για την απιστία και για τον το αν διακρίνει και τη δική της ζωή η πειθαρχία στον ίδιο βαθμό που ισχύει στη σειρά “Πίσω στο σπίτι” όπου πρωταγωνιστεί, μίλησε η Τζένη Θεωνά σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Έχω φοβερές αντιστάσεις. Δε θα απατούσα ποτέ τον σύντροφό μου. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι θα μοιραστώ μια στιγμή με κάποιον, ο οποίος θα γνωρίζει κάτι τόσο ιδιαίτερο για μένα και δεν θα το ξέρει ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι τη ζωή μου. Προτιμώ να με απατήσουν, παρά να βρεθώ εγώ σ’ αυτόν τον κυκεώνα ενοχών», δήλωσε η νεαρή ηθοποιός, χωρίς όμως να μπορεί να πει με σιγουριά ότι δεν την έχουν απατήσει.

«Έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου, αλλά δεν ήμουν σίγουρη. Αντέδρασα πολύ ψύχραιμα σε σχέση με άλλα περιστατικά, τα οποία με είχαν κάνει έξαλλη. Αυτό ήταν τόσο σοκαριστικό που με ακρωτηρίασε αντί να μου προκαλέσει οργή», είπε στο περιοδικό «Εγώ Weekly».

Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι φέτος συμπρωταγωνιστεί με τον σύντροφό της, Α. Κοντόπουλο στην παράσταση «Ο Πειρασμός», στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, εκείνη είπε:

«Είναι υπέροχο που συμπρωταγωνιστώ με τον σύντροφό μου. Βέβαια στην αρχή είχα πολύ άγχος. Έχω φοβερή αγωνία όταν έρχεται στις παραστάσεις. Σκέφτηκα πώς θα ήταν να με παρακολουθεί στις πρόβες αδύναμη και εκτεθειμένη. Τελικά όμως είναι απόλαυση να μοιραζόμαστε την κάθε στιγμή, την κάθε λεπτομέρεια, να ανταλλάσσουμε απόψεις και να βοηθάει ο ένας τον άλλο, κυρίως αυτός εμένα».