Για την οικονομική κρίση καθώς και για τους φόβους του για το μέλλον μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «DownTown Κύπρου» ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

«Το μυαλό μου με παιδεύει το ότι τα παιδιά μου θα μεγαλώσουν σε μια χώρα χωρίς μέλλον, έτσι όπως τα έχουν κάνει. Είναι κάτι που με απασχολεί – όχι μόνο για τα παιδιά μου αλλά και για μένα και για τη γυναίκα μου και για όσους αγαπάω. Βυθιζόμαστε, αλλά δεν θέλω να εγκαταλείψω το πλοίο» δηλώνει, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως δεν έχει σκεφτεί να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να φύγω από την Ελλάδα. Είναι και η δουλειά μου περίεργη. Να πάω ως ηθοποιός στο εξωτερικό και να μιλάω σε τι γλώσσα; Αν αναγκαστώ, από τις συνθήκες δουλειάς, να κάνω κάτι άλλο, δεν έχω κολλήματα, θα το κάνω, αλλά θέλω να κάνω αυτό που ξέρω. Αν μου γίνει πρόταση για άλλη δουλειά στο εξωτερικό, με σταθερότητα, θα το σκεφτόμουν. Θα έφευγα από την Ελλάδα για μερικά χρόνια, αλλά θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο» τονίζει ο γνωστός ηθοποιός και συμπληρώνει ότι αυτό που λείπει περισσότερο από τη χώρα είναι το κράτος.

«Δεν έχει κανένας στο μυαλό του το κοινό καλό, αλλά το καλό της τσέπης του και αυτό φαίνεται – κάνει μπαμ στους πολιτικούς μας. Η πλειοψηφία των πολιτικών είναι για εκτελεστικό απόσπασμα αλλά δεν ανοίγει ρουθούνι. Επικρατεί η ατιμωρησία, οι βουλευτές ψηφίζουν νόμους για τους εαυτούς τους και την προστασία τους κι εμείς δεν αντιδρούμε, είμαστε σαν πρόβατα επί σφαγή».

TAGS