«Η πλειοψηφία των πολιτικών είναι για εκτελεστικό απόσπασμα»

Κωνσταντίνος Καζάκος: Δεν αντιδρούμε, είμαστε σαν πρόβατα επί σφαγή


LIFESTYLE
8:02
07/07/2013
«Η πλειοψηφία των πολιτικών είναι για εκτελεστικό απόσπασμα»
6
loading

Για την οικονομική κρίση καθώς και για τους φόβους του για το μέλλον μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «DownTown Κύπρου» ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

«Το μυαλό μου με παιδεύει το ότι τα παιδιά μου θα μεγαλώσουν σε μια χώρα χωρίς μέλλον, έτσι όπως τα έχουν κάνει. Είναι κάτι που με απασχολεί - όχι μόνο για τα παιδιά μου αλλά και για μένα και για τη γυναίκα μου και για όσους αγαπάω. Βυθιζόμαστε, αλλά δεν θέλω να εγκαταλείψω το πλοίο» δηλώνει, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως δεν έχει σκεφτεί να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να φύγω από την Ελλάδα. Είναι και η δουλειά μου περίεργη. Να πάω ως ηθοποιός στο εξωτερικό και να μιλάω σε τι γλώσσα; Αν αναγκαστώ, από τις συνθήκες δουλειάς, να κάνω κάτι άλλο, δεν έχω κολλήματα, θα το κάνω, αλλά θέλω να κάνω αυτό που ξέρω. Αν μου γίνει πρόταση για άλλη δουλειά στο εξωτερικό, με σταθερότητα, θα το σκεφτόμουν. Θα έφευγα από την Ελλάδα για μερικά χρόνια, αλλά θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο» τονίζει ο γνωστός ηθοποιός και συμπληρώνει ότι αυτό που λείπει περισσότερο από τη χώρα είναι το κράτος.

«Δεν έχει κανένας στο μυαλό του το κοινό καλό, αλλά το καλό της τσέπης του και αυτό φαίνεται - κάνει μπαμ στους πολιτικούς μας. Η πλειοψηφία των πολιτικών είναι για εκτελεστικό απόσπασμα αλλά δεν ανοίγει ρουθούνι. Επικρατεί η ατιμωρησία, οι βουλευτές ψηφίζουν νόμους για τους εαυτούς τους και την προστασία τους κι εμείς δεν αντιδρούμε, είμαστε σαν πρόβατα επί σφαγή».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar meteoriths

  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ Η ΜΟΝΟΝ Η ΑΛΛΟΙ , ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ , ΚΟΚΟ

 2. avatar aris

  ΚΟΚΟ.... ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΑΝΙΑ ... ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

 3. avatar MOFO3

  Να φανταστώ ότι ο πατέρας σου δεν είναι μέσα σε αυτούς... Ε ρεεε υποκρισία σ' όλο της το μεγαλείο!!!

 4. avatar themis200

  «Δεν έχει κανένας στο μυαλό του το κοινό καλό, αλλά το καλό της τσέπης του και αυτό φαίνεται - κάνει μπαμ στους πολιτικούς μας. Η πλειοψηφία των πολιτικών είναι για εκτελεστικό απόσπασμα αλλά δεν ανοίγει ρουθούνι. Επικρατεί η ατιμωρησία, οι βουλευτές ψηφίζουν νόμους για τους εαυτούς τους και την προστασία τους κι εμείς δεν αντιδρούμε, είμαστε σαν πρόβατα επί σφαγή».ΤΑ ΛΈΕΙ ΞΕΚΆΘΑΡΑ .....

 5. avatar Dimopoulos

  Ο Καζάκος φαίνεται ότι είναι θαυμαστής του Ποτ Πολ της Καμπότζης, του μοναδικού μεταπολεμικού δικτάτωρα που προχώρησε σε μαζικές εκτελέσεις πολιτικών.......Η καλύτερη τιμωρία θα ήταν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ να πάρουν μονοψήφια νούμερα στις επόμενες εκλογές.....θα το κάνει ο λαός ;

 6. avatar nemiath

  τουλαχτιστών είναι ελπιδοφόρο ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν συνηδητοποιήσει τη γίνεται.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει