Είχαν και οι διάσημοι φακίδες, σπυράκια. Και οι διάσημοι φορούσαν πατομπούκαλα, ήταν φαφούτηδες και το μαλλί τους δεν έστρωνε με τίποτε. Αν διαφωνείτε ρίξτε μια ματιά και θα καταλάβετε!

Αντζελίνα Τζολί: Από τα χείλη μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι η Αντζελίνα Τζολί. Και πού να περίμενε κανείς ότι το γλυκό και σχεδόν ντροπαλό αυτό παιδάκι θα εξελισσόταν αργότερα σε μία από τις πιο καυτές σταρ και αμφιλεγόμενες γυναίκες.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Εδώ κι αν μπορεί να πιστέψει κάποιος ότι το γλυκό αυτό κοριτσάκι της φωτογραφίας μεγαλώνοντας θα έμπλεκε συνέχεια σε περιπέτειες και θα κατέληγε ακόμη και σε ψυχιατρική κλινική. Αφού, πρώτα θα είχε κατακτήσει τον τίτλο της «πριγκίπισσας της Ποπ».

Τζένιφερ Λόπεζ: Μόνο παρατηρώντας πολύ καλά τη φωτογραφία μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι η μικρή (που της λείπει ένα δόντι) με τα κοτσιδάκια είναι η Τζένιφερ Λόπεζ.

Μαντόνα: Κουίζ για δυνατούς λύτες είναι η συγκεκριμένη φωτογραφία, αφού δύσκολα καταλαβαίνει ότι το μελαχρινό κοριτσάκι είναι η Μαντόνα. Βέβαια, η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε πολλά πολλά χρόνια πριν, όταν ακόμη λεγόταν Τσικόνε και μεγάλωνε με αυστηρές Καθολικές αρχές.

Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ: Βλέποντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία, μπορεί κάποιος να πιστέψει ότι το αγοράκι με τα πατομπούκαλα και το μάγουλο βερίκοκο, που δείχνει τόσο ντροπαλό, μεγαλώνοντας θα γινόταν ένας από τους πιο σκληρούς του κινηματογράφου; Μπααααα…

Τομ Κρουζ: Ο Τομ Κρουζ δεν θέλει να θυμάται και πολύ τα παιδικά του χρόνια, αφού δεν ήταν και τόσο εύκολα λόγω του προβλήματος με τη δυσλεξία. Βλέποντας αυτή τη συγκεκριμένη φωτογραφία, ίσως να μην ήθελε να θυμάται και την εμφάνισή του!

Τομ Χανκς: «Θύμα» της εποχής και του κακού γούστου, ο Τομ Χανκς σε νεαρή ηλικία έκανε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις, που σίγουρα και ο ίδιος θέλει να ξεχάσει. Πάντως, στα χαρακτηριστικά μοιάζει πολύ με το σήμερα…

Τζορτζ Κλούνεϊ: Αυτός που σίγουρα θέλει να ξεχάσει τα χρόνια της εφηβείας είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Κι, όμως, στη φωτογραφία αυτή είναι ο σέξι ηθοποιός που τελικά υπήρξε και… άσχημος! Τι σου είναι η εξέλιξη πάντως. Αυτή η φιγούρα κάποτε κατέκτησε τον τίτλο του «πιο σέξι άνδρα στον πλανήτη»!