Η Ελένη Τσαλιγοπούλου «ξεδιπλώνει» τις σκέψεις της και μιλάει για την συνεργασία της με τη Δήμητρα Γαλάνη, αλλά και τους πολλά υποσχόμενους «Imam Baildi» που θα εμφανίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Stage».

Με την Δήμητρα Γαλάνη συνεργάστηκαν τελευταία φορά πριν δυο χρόνια. Πώς όμως οδηγήθηκαν σε αυτή την καλλιτεχνική συνύπαρξη δήλωσε: «Το γεγονός ότι η Δήμητρα εξακολουθεί να είναι από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες αλλά και μεγάλη δασκάλα για μένα. Είναι πολύ ανήσυχη καλλιτέχνιδα , η οποία παρόλο που τραγουδάει πάρα πολλά χρόνια εφευρίσκει τρόπους για να λυτρώνεται μέσα από την τέχνη της. Νομίζω έχουμε πολλά κοινά στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη μουσική , προκειμένου να μπορέσουμε να συνεχίσουμε, αλλά να γινόμαστε και καλύτεροι μέσα από αυτό». Ενώ για την συνεισφορά των «Imam Baildi» δήλωσε: «Πρόκειται για μια μπάντα πολύ φρέσκια αποτελούμενη από νέους ανθρώπους, οι οποίοι όμως αγαπούν το ελληνικό λαϊκό τραγούδι και το αναδεικνύουν φρεσκάροντάς το μέσα από τα νιάτα τους και τη δική τους παιδεία».

Παραδέχεται πως έχει μεγάλη αγάπη στην Θεσσαλονίκη και το κοινό της. Αυτή την περίοδο ετοιμάζεται ο νέος της δίσκος που θα βασίζεται σε δικές τις συνθέσεις και θα έχει ιδιαίτερες συνεργασίες. Για το αν αγανακτεί με ορισμένα πράγματα αυτό τον καιρό απάντησε: «Έχω μάθει να μην αγανακτώ και σε οτιδήποτε και να μου συμβαίνει να προσπαθώ να βρω μέσα μου τη λύση. Θεωρώ ότι από το να θυμώνω προτιμώ να δίνω στους άλλους και στον εαυτό μου την ευκαιρία να κάνουν διορθωτικές κινήσεις».

Πηγή: ΑΓΓΕΛΕΙΟΦΟΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ