Τον καλύτερο τρόπο για να επουλώσει τις πληγές της μετά τον χωρισμό της με τον Justin Bieber, ανακάλυψε η Selena Gomez, η οποία ταξίδεψε το σαββατοκύριακο στο Παρίσι μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της στη νέα ταινία Spring Breakers.

Η Vanessa Hudgens, Rachel Korine, και η Ashley Benson, περνούν υπέροχα στη πόλη του φωτός κάτι που αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες. Τα κορίτσια έκανε με τα χέρια το σχήμα της καρδιάς, τη στιγμή που πλήθος από μικρές θαυμάστριες είχε συγκεντρωθεί κάτω από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου για να τις αποθεώσουν.

Η ταινία, Spring Breakers αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2013. Η υπόθεση αφορά τέσσερις φοιτήτριες που συλλαμβάνονται για τη ληστεία ενός εστιατορίου. Ο σκοπός τους ήταν να μαζέψουν χρήματα για το Spring Break, δηλαδή τις διακοπές φοιτητών την άνοιξη.


Τις αποφυλακίζει ένας έμπορος ναρκωτικών και όπλων, ο Alien (James Franco), ο οποίος στη συνέχεια τους αναθέτει κάποιες παράνομες δουλειές. Με την ενθάρρυνση του νέου τους φίλου, οι κοπέλες θα κάνουν τα πάντα ώστε αυτές οι διακοπές να τους μείνουν αξέχαστες.