Η πανευτυχής Πενέλοπε Κρουζ επιβεβαίωσε τη φήμη που την ήθελε να περιμένει το δεύτερο παιδί της από τον σύντροφό της Χαβιέ Μπαρδέμ.

«Από το πρώτο δευτερόλεπτο νιώθεις τόση αγάπη. Είναι μια επαναστατική εμπειρία. Είναι ο καλύτερος τρόπος που μπορώ να βρω για να το περιγράψω. Σε μεταμορφώνει ολοκληρωτικά, μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Η Φύση είναι πολύ σοφή και σου δίνει εννέα μήνες για να προετοιμαστείς, όμως εκείνη τη στιγμή που βλέπεις για πρώτη φορά το πρόσωπο του παιδιού σου, μεταμορφώνεσαι για πάντα» είπε η 38χρονη σταρ.

Η διάσημη ηθοποιός επιβεβαίωσε τη χαρούμενη είδηση μέσω του εκπροσώπου της, εξηγώντας το λόγο για τον οποίο δε θα ταξιδέψει στην Ισπανία για την απονομή βραβείων Goya. Η ίδια έχει προταθεί για το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού.

Η Πενέλοπε Κρουζ και ο Χαβιέ Μπαρδέμ έχουν ένα γιο δύο ετών. Οι δυο τους γνωρίζονταν για αρκετά χρόνια και ήταν πολύ καλοί φίλοι. Ο δεσμός τους ξεκίνησε το 2007 και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2010 σε μια λιτή τελετή στο σπίτι ενός φίλου τους στις Μπαχάμες.