Για το άδοξο τέλος της τηλεοπτικής σειράς «Βασιλιάδες» μίλησε η Ζέτα Δούκα στο «TV Έθνος». Η ηθοποιός δήλωσε: «Με στεναχώρησε το ότι αποφασίστηκε να παγώσει η σειρά, που αγαπήθηκε πολύ και απ’ το κοινό κι από μας, που δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό γι’ αυτήν. Ελπίζαμε όλο αυτό το διάστημα, περιμέναμε να βρεθεί λύση και να μη σταματήσει η δουλειά, αλλά τελικά η απόφαση ήταν να μπει στον πάγο».

Ακόμη, η Ζέτα Σούκα μίλησε για τη συμμετοχή της στην πολυσυζητημένη «Οδύσσεια» του Εθνικού Θεάτρου που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Γουίλσον: «Ήταν ένα πολύ ακριβό “δώρο” γιατί είναι ένας σπουδαιότατος σκηνοθέτης, ένας θρύλος του διεθνούς θεάτρου κι εγώ έχω τη χαρά να υπάρχω στην παράστασή του, που θα φιλοξενηθεί τον Απρίλιο στο περίφημο Πίκολο Τεάτρο στο Μιλάνο -από τις 2 έως τις 24 του μήνα-, για να παρουσιαστεί σε παγκόσμια περιοδεία του χρόνου!».

Με αφορμή τον θεατρικό μονόλογο «Γράμμα σε ένα παιδί» που ανεβάζει για ακόμα μία σεζόν, η Ζέτα Δούκα μίλησε για τη σχέση της με τα παιδιά και ανέφερε «Το να κάνεις παιδί είναι πιστεύω μια πολύ μεγάλη απόφαση, να μη σου πω η πιο μεγάλη. Δεν την έχω πάρει ακόμα και δεν ξέρω αν θα την πάρω. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να σκεφτώ ότι είμαι 37 χρονών και πρέπει να προλάβω να κάνω ένα παιδί. Δεν παθαίνω τέτοιους… πανικούς και δεν μ’ αρέσουν γενικότερα τα πρέπει. Αν έρθει η ώρα να συμβεί και οι συνθήκες, τότε ναι, αλλά δεν θα κάνω κάτι μόνο και μόνο για να πω ότι το έκανα!».