Ο Τύπος δεν είναι πάντα ευγενικός μαζί της, υπάρχει όμως ένας άνθρωπος που την θαυμάζει και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για αυτήν. Ο Liam Hemsworth πλάθει το εγκώμιό της τραγουδίστριας και ηθοποιού Miley Cyrus.

«Είναι δυναμική , έξυπνη και ένας άνθρωπος στον οποίο μπορείς να βασιστείς. Είναι το στήριγμά μου» λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Men’s Health.

Η πρωταγωνιστής του «Hunger Games» μίλησε επίσης για την αγάπη του στα extreme sports. «Μου αρέσει πολύ το surfing στο οποίο επιδίδομαι από μικρό παιδί».

Μάλιστα όπως λέει κάποια στιγμή ήρθε αντιμέτωπος με καρχαρία αλλά δεν κινδύνεψε η ζωή του. Επίσης αγαπάει πολύ και το μποξ.

Ο Liam βρίσκεται στην Φιλαδέλφεια για τις ανάγκες της νέας του ταινίας «Paranoia». Σύμφωνα με πληροφορίες, η Miley είναι μαζί του τον στηρίζει και όσο εκείνος δουλεύει εκείνη κάνει βόλτες στα μαγαζιά και τα κομμωτήρια.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 και από τότε είναι αχώριστοι. Μάλιστα στις 31 Μαΐου της χάρισε κι ένα μονόπετρο από γνωστό κοσμηματοπωλείο κάνοντας πολλούς να μιλάνε για αρραβώνα.