Καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή, για αυτή τη σεζόν, στο MTV του Γιώργου Σατσίδη είναι η Ελένη Φουρέιρα και μιλάει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στην Καλλιθέα, την πορεία μετ’ εμποδίων αλλά και την εισβολή των ΜΜΕ στη ζωή της. Η τραγουδίστρια αναφέρεται, ακόμα, στους άντρες και την απιστία ενώ παραδέχεται ότι όχι μόνο έχει απατηθεί αλλά και έχει απατήσει η ίδια!

«Από τριών χρονών έλεγα στη μαμά μου ότι θα γίνω σταρ. Σπούδασα μοντελίστ, σχεδιάστρια ρούχων αλλά δεν ασχολήθηκα με αυτό. Όταν ήμουν μικρή δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα να κάνω μαθήματα φωνητικής ή αγγλικών, οπότε όταν τραγουδάω αγγλικά μη φαντάζεσαι ότι πάντα ξέρω τι λέω! Το παρελθόν μας είναι αυτό που μας έχει φέρει εδώ. Δεν υπάρχει λόγος να μην πω την αλήθεια για αυτό που έζησα».

Η τραγουδίστρια μίλησε και για την εμμονή των media με την καταγωγή της. «Ήταν έντονο και απότομο αυτό που συνέβη. Αν για κάτι νιώσω πολύ άσχημα θα το πω. Απλά όταν είσαι καινούργιος στον καλλιτεχνικό χώρο σκέφτεσαι “γιατί να συμβαίνει αυτό; Αφού δεν έχω πειράξει κανέναν! ” Πιο πολύ όμως στεναχωριέσαι για τους γονείς σου και τους γύρω σου που δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η δουλειά σου. Έπρεπε να παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο τη μαμά μου και να της εξηγώ. Καλύτερα όμως είναι τελικά να μιλάνε για εσένα παρά να μην ασχολιούνται μαζί σου. Αν περνούσα απαρατήρητη τότε αυτό θα σήμαινε ότι δεν έκανα κάτι καλά. Αν περνούσα απαρατήρητη τότε δεν θα έκανα κάτι καλά».

Όπως παραδέχεται δεν είναι καθόλου ζηλιάρα, την έχουν απατήσει αλλά έχει απατήσει και η ίδια: «Δεν έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή να ερωτευτώ. Υπάρχουν στιγμές που φτάνω σπίτι μου και λέω “ευτυχώς που είμαι μόνη μου, να πέσω να κοιμηθώ”. Δεν ξέρω αν με φοβούνται ή αν εγώ δεν δίνω περιθώρια. Πάντως θέλω οπωσδήποτε να έχει χιούμορ και αυτοπεποίθηση. (…) Δεν είμαι καθόλου ζηλιάρα. Έχω συγχωρήσει την απιστία, γιατί είναι ωραίο όταν χρειάζεται ο άλλος μια δεύτερη ευκαιρία να τη δίνεις γιατί μπορεί να τη χρειαστείς κι εσύ. Την έχω χρειαστεί κι εγώ. Όταν κάποιος σε απατάει δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει η σχέση».

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια μιλάει για την κυτταρίτιδα και απαντά στο να θα έκανε ποτέ πλαστική: «Ποια γυναίκα δεν έχει κυτταρίτιδα; Και όλα αυτά τα ρετούς που βλέπετε στις φωτογραφίσεις, δεν υπάρχουν! Όσο για την πλαστική, θα έκανα για να αλλάξω κάτι πολύ έντονο, π.χ. θα έβαζα στήθος! Εγώ γυμνάζομαι για να τρώω!».

Πώς σχολιάζει η Ελένη Φουρέιρα τα «καυτά» φιλιά με τον Σάκη Ρουβά στις εμφανίσεις τους; «Δεν μπορούσα να το αποφύγω! Αυτό που κάναμε ήταν μέσα στο πρόγραμμα του Αθηνών Αρένα, στο concept… τα φιλιά ήταν φιλιά αγάπης, δεν υπήρχε σεξουαλικό υπονοούμενο σε αυτό. Ο Σάκης με στήριξε και με βοήθησε πάρα πολύ. Μου έδωσε χώρο, δύσκολο πράγμα όταν είσαι νέος καλλιτέχνης. Η Κάτια ξέρει καλά πως αυτό που κάναμε ήταν δουλειά.