Ο ταλαντούχος τραγουδιστής Δήμος Αναστασιάδης έχει όλα τα «συστατικά» για να γίνει ο επόμενος σταρ της μουσικής. Ο ίδιος δηλώνει στο Glam που κυκλοφορεί ότι ο λόγος που έγινε τραγουδιστής δεν ήταν τα χρήματα και αυτό εξακολουθεί να ισχύει.

Όσον αφορά τα προσωπικά του, ο Δήμος Αναστασιάδης δηλώνει «Δεν είμαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο. Δεν είμαι με κανέναν, είμαι μόνος μου. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις για όποια ενδιαφέρεται… (γέλια)». Σχετικά με τους ομοφυλόφιλους, ο ίδιος αναφέρει: «Είναι μέσα στη ζωή μας. Το γουστάρω, το αποδέχομαι… Θεωρώ ότι είναι φυσικό, με ποια έννοια, ότι όταν κάτι υπάρχει δεν μπορείς να πεις ότι είναι αφύσικο, αφού υπάρχει. Άρα, λοιπόν, πιστεύω ότι πρέπει να ζούμε με όλο αυτό, να το αποδεχτούμε, είναι κάτι που δεν ενοχλεί κανέναν».

«Ο λόγος που έγινα τραγουδιστής δεν ήταν τα χρήματα. Και εξακολουθεί να μην είναι. Είναι γιατί πραγματικά αγάπησα το τραγούδι και τη μουσική και θεώρησα ότι μέσα από αυτό μπορώ να ζήσω και να αναπνέω και να νιώθω υγιής. Να κάνω αυτή τη δουλειά χωρίς να βρίζω από μέσα μου. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό» δηλώνει ο Δήμος Αναστασιάδης.