Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε χθες ο Tiger Woods μίλησε για το διαζύγιό του με την Elin Nordegren, μετά την αποκάλυψη ότι την απατούσε.

Συγκεκριμένα δήλωσε :

«Της εύχομαι τα καλύτερα. Είναι η πιο στενάχωρη στιγμή της ζωής μου, και αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε τώρα είναι το καλύτερο για τα παιδιά μας και αυτό είναι το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή.»

Στη συνέχεια είπε :

«Οι πράξεις μου μας οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση, και σίγουρα έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου. Πρέπει όμως να μάθω να ζω με αυτά».

Η σύζυγός του σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People» δήλωσε ότι ένοιωσε αμήχανα και ταπεινωμένη όταν βγήκε όλη η ιστορία στη φορά. Η ίδια ήταν κλεισμένη στο σπίτι γιατί ήταν έγκυος και μεγάλωνε τα παιδιά κι έτσι δεν είχε καταλάβει τίποτα για τις απιστίες του συζύγου της.

Βέβαια τόνισε πως κανένα περιστατικό βίας δεν υπήρξε ανάμεσα σε εκείνη και στον Woods και πως όλα αυτά είναι ψέματα και υπερβολές.

Δεν αναφέρθηκε στους όρους του διαζυγίου και δήλωσε πως όλο αυτό ήταν μία πολύ επίπονη διαδικασία για την ίδια αφού υπέφερε από αϋπνίες και έχασε πολλά κιλά από την στεναχώρια. Είχε όμως τα παιδιά της και αυτό της έδινε δύναμη.