Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του γάμου του Αλέξανδρου Παρθένη και της Κατερίνας Θάνου, η οποία ξάφνιασε ακόμα και τα στενά πρόσωπα του ζευγαριού, που ήξεραν μεν τη σχέση τους, ωστόσο δεν πίστευαν ότι θα ανέβουν τόσο σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με το CIAO, το μοντέλο έκανε πρόταση γάμου στην αθλήτρια μόλις την 33η μέρα της γνωριμίας τους, ενώ και οι δύο φρόντιζαν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μέσα σε τρεις μήνες έγιναν όλα: γνωριμία, σχέση, μονόπετρο, αναγγελία γάμου.

Η γνωριμία τους έγινε πριν από περίπου τρεις μήνες σε μαγαζί της Γλυφάδας. Οι δύο τους ξεκίνησαν αρχικά να κάνουν φιλική παρέα, η οποία εξελίχθηκε σε έρωτα.

Η πρώτη τους κοινή έξοδος έγινε λίγο μετά τη γνωριμία τους και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα της παράστασης «Ράους», όπου και οι δύο προσπάθησαν να αποφύγουν τα φλας των φωτογράφων.

Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα ο Αλέξανδρος Παρθένης της χάρισε ένα μονόπετρο. Ύστερα, ακολούθησε η αναγγελία γάμου τους στην εφημερίδα «Εστία». Όπως αναφέρει το περιοδικό, αυτή την περίοδο το ζευγάρι βρίσκεται σε αναζήτηση της κοινής τους, πλέον, στέγης.