Ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης μίλησε για πρώτη φορά για τις εφιαλτικές στιγμές που περνούσε επί 14 ολόκληρα χρόνια καθώς η μητέρα του ήταν σε κωματώδη κατάσταση εξαιτίας ιατρικού λάθους.

«Κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Κέρκυρα, έπεσε από ένα μηχανάκι και χτύπησε το κεφάλι της. Η έλλειψη γιατρών και η 20ώρη καθυστέρηση στο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας είχαν ως συνέπεια να νεκρωθούν όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου της» τόνισε ο παρουσιαστής και συνέχισε να περιγράφει τις δύσκολες στιγμές της ζωής του.

«Επί έξι μήνες ήταν στην εντατική, υποστηριζόμενη από ιατρικά μηχανήματα, και για τα επόμενα 14 χρόνια παρέμεινε στο σπίτι σε κωματώδη κατάσταση ενώ εμείς περιμέναμε για ένα νεύμα της. Δεν είχε επικοινωνία με το περιβάλλον, απλώς κάποιες στιγμές αισθανόμαστε ότι ίσως μας καταλαβαίνει».

Παράλληλα ο ίδιος μέσα από τις γνωριμίες του στο εξωτερικό μίλησε με πολλούς γιατρούς χωρίς κανένα αποτέλεσμα. «Όλοι μου ανέφεραν ότι η επιστήμη δεν έχει φτάσει ακόμη στη δυνατότητα μεταμόσχευσης εγκεφάλου και πως μόνο ο Θεός μπορούσε να αποφασίσει για το μέλλον της».

«Θα πούλαγα και στην ψυχή μου στο διάβολο για να μπορέσω να την ξαναφέρω στη ζωή. Όσο ταλαιπωρήθηκε αυτά τα 15 χρόνια τόσο ανώδυνα έφυγε, απλά έφυγε. Όταν έφυγε ήμουν σε ένα νησί για παρουσίαση μιας εκδήλωσης. Στις τρεις τα ξημερώματα με πήρε τηλέφωνο η αδερφή μου. Σταμάτησα το event, κέρασα όλο τα μαγαζί και παράλληλα το έσπασα. Τους επόμενους πέντε μήνες ήμουν θολωμένος. Δεν μου μιλούσε άνθρωπος. Ήμουν θυμωμένος. Η μητέρα μου ήταν θύμα ιατρικού λάθους και κωλυσιεργίας γιατρών».

Πάντως ο λόγος που ο παρουσιαστής αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για πρώτη φορά είναι γιατί θέλει να δώσει δύναμη στον κόσμο που βιώνει ανάλογη κατάσταση με τη δική του.