Την σημαντικότερη αποκάλυψη της ζωής της έκανε η γνωστή τραγουδίστρια Beyonce η οποία γνωστοποίησε ότι τέλος Φεβρουαρίου θα γεννήσει τον καρπό του έρωτά της με τον Jay-Z ενώ μίλησε και για τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή τους η εγκυμοσύνη.

«Με τον Jay Z είμαστε μαζί από τα 20 μου. Δέκα χρόνια τώρα. Τώρα νιώθω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνω μητέρα και είμαι ευγνώμων στο θεό που μου έδωσε τη μεγαλύτερη ευλογία του κόσμου», δήλωσε γεμάτη χαρά η 30χρονη τραγουδίστρια.

Μίλησε για τα δέκα χρόνια που είναι μαζί με το σύζυγό της ενώ τόνισε πως όλα αυτά τα χρόνια δε βιαζόταν καθόλου να γίνει μαμά. «Πλέον νιώθω πως πέτυχα όλους τους στόχους μου και ξέρω ποια είμαι. Αν υπήρχε η κατάλληλη στιγμή να μείνω έγκυος, αυτή ήταν τώρα, και είμαι πολύ ευτυχισμένη γι΄αυτό».

Τέλος, αποκάλυψε πως ένα χρόνο πριν τα είχε όλα στη ζωή της, αλλά ένιωθε «χαμένη» και δεν ήξερε πώς να κάνει ένα «διάλειμμα» από την δουλειά της ώσπου έπαθε υπερκόπωση. «Όλα αυτά τα χρόνια, ο πατέρας μου ήταν ο manager μου. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ποτέ πως χρειάζομαι ένα μεγάλο «διάλειμμα». Δεν ήξερα καν πώς να κάνω «διάλειμμα». Τώρα που έχω «χωρίσει» επαγγελματικά με τον πατέρα μου, νιώθω πιο δυνατή αν και στην αρχή με φόβισε πολύ».