Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα ήταν αυτή την εβδομάδα η Κατερίνα Καραβάτου και όσα ειπώθηκαν ανάμεσά τους έγιναν αντικείμενο σχολιασμού στο “Χαμογέλα και Πάλι” το πρωί του Σαββάτου (1/11). Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε τη δική της τοποθέτηση, τονίζοντας πως δεν πιστεύει πως ένας παρουσιαστής ή μία παρουσιάστρια δεν γνωρίζει για τι ακριβώς project έχει υπογράψει σε ένα κανάλι.
«Εγώ δεν πιστεύω ότι ένας παρουσιαστής υπογράφει χωρίς να ξέρει τι θα παρουσιάσει. Εγώ δεν θα το υπέγραφα ποτέ αυτό. Δεν υπογράφεις με ένα κανάλι με κλειστά μάτια. Κι αν σου φέρουν μετά ένα project που δεν μπορείς να υποστηρίξεις;», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του MEGA.
«Θεωρείς ότι ο ΑΝΤ1 έβαλε την Κατερίνα να υπογράψει ένα συμβόλαιο χωρίς να ξέρει τι να την κάνει; Γιατί να το κάνει αυτό; […] Γιατί να μην πάει στις άλλες προτάσεις χωρίς να έχει συγκεκριμένο αντικείμενο;», συμπλήρωσε.
«Εγώ δεν συμφωνώ με αυτό που λέτε, θεωρώ ότι είναι αποφασισμένο το τι θα κάνει», υπογράμμισε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της.
«Εγώ πιστεύω ότι έχει υπογράψει και θα κάνει μεσημεριανό Σαββατοκύριακο από τον Ιανουάριο. Δεν είναι δικό μου ρεπορτάζ, είναι ρεπορτάζ που έχω διαβάσει και εμπιστεύομαι. Το δικό μου “πουλάκι” δεν ήθελε να μου πει, όπως ξέρεις.
Έχω ένα “πουλάκι” μέσα στον ΑΝΤ1 αλλά δεν μου είπε. Γενικά, οι δημοσιογράφοι των εκπομπών μιλάνε και μεταξύ τους. Όταν ένας παρουσιαστής δίνει γραμμές και μιλάει άσχημα στους συνεργάτες του, τα μαθαίνουμε κι εμείς στις άλλες εκπομπές. Ήθελα να το πω», κατέληξε με νόημα η Σίσσυ Χρηστίδου.