Η Ιβάνα Κνολ ετοιμάζεται για ένα… γεμάτο καλοκαίρι. Το πρώην μοντέλο που έγινε παγκοσμίως γνωστή από το Μουντιάλ του Κατάρ, ετοιμάζεται να παρευρεθεί και το Euro2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας, με σκοπό να υποστηρίξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της, της Κροατίας.

Το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό στο Μουντιάλ του Κατάρ μιλώντας στη γερμανική Bild αναφέρθηκε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και ανακοίνωσε πως θα βρίσκεται και η ίδια εκεί. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Θα έρθω στο Βερολίνο στις 10 Ιουνίου. Η Κροατία θα παίξει εκεί με την Ισπανία στις 15 Ιουνίου. Τέσσερις ημέρες αργότερα θα είμαι στο Αμβούργο για το παιχνίδι με την Αλβανία. Και στη συνέχεια, στις 24 Ιουνίου, θα είμαι στη Λειψία για τον αγώνα με την Ιταλία. Θα παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της Κροατίας και ελπίζω να μείνω στη Γερμανία μέχρι τον τελικό…»

Δεν παρέλειψε να πει και για την περιοδεία που σχεδιάζει να κάνει μετά το Euro, με την Ελλάδα να είναι ένας από τους προορισμούς που θα παίξει μουσική.

«Είμαι DJ της techno και θα ήθελα πολύ να παίξω κάπου. Κατά προτίμηση στο Βερολίνο, το οποίο είναι η Μέκκα της techno. Διαφορετικά θα κάνω συναυλίες για τους χορηγούς μου», είπε αρχικά και συνέχισε: «Θα κάνω παγκόσμια περιοδεία ως DJ, παίζοντας μεταξύ άλλων στην Ελλάδα, το Μαρόκο, το Μαυροβούνιο και την Κροατία. Μετά από αυτό, θα επιστρέψω αεροπορικώς στο Μαϊάμι όπου ζω εδώ και δύο χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.