Το πρωί της Δευτέρας 27 Μαΐου, η Ματίνα Παγώνη απάντησε σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα γιατί ο Δημήτρης Σταρόβας παραμένει ακόμη στο νοσοκομείο. Σημειώνεται ότι ο καλλιτέχνης υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο στις 15 Μαΐου.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, σημείωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό» πως ο Δημήτρης Σταρόβας, αφού ολοκληρώσει τον ιατρικό έλεγχο που πρέπει να κάνει, μπορεί να πάρει εξιτήριο αύριο ή μεθαύριο.

«Θα χρειαστεί να τελειώσει τον εργαστηριακό του έλεγχο και πιστεύω μέχρι αύριο μεθαύριο το πολύ θα έχει βγει. Έκανε την επιπλοκή του και, όπως καταλαβαίνετε, όταν κάνεις μία επιπλοκή, δεν μπορεί την άλλη μέρα να φύγεις», ανέφερε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Στην πορεία, εξήγησε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο Δημήτρης Σταρόβας από εδώ και πέρα. «Τη θεραπεία αυτή ο κάθε άνθρωπος την ακολουθεί στο σπίτι του. Όμως πρέπει να ξεκινήσει, να δούμε αν του πάει αυτή η θεραπεία, γιατί πολλές φορές χρειάζεται να αλλάξει, να πάμε σε κάποια άλλα φάρμακα. Δεν είναι απλά τα πράγματα. Έχει δυσκολία και για τον άρρωστο και για την ομάδα που τον παρακολουθεί, πρέπει να σταθεροποιηθεί πλήρως και μετά να πάρει εξιτήριο και να πάει σπίτι του. Τώρα είναι στην καρδιολογική κλινική και βέβαια τον παρακολουθούν και από τη νευρολογική κλινική».