Μέχρι και το φινάλε του μεγάλου τελικού της Eurovision 2024, το απόλυτο φαβορί θεωρούταν ο εκπρόσωπος της Κροατίας, Baby Lasagna. Μάλιστα, ο ιδιαίτερα αγαπητός καλλιτέχνης στους eurofans ξεσήκωσε για τα καλά τους πάντες όταν ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το κομμάτι «Rim Tim Tagi Dim».

Για την ιστορία, δε, ο Κροάτης καλλιτέχνης κατόρθωσε να αποσπάσει την μεγαλύτερη βαθμολογία από το τηλεοπτικό κοινό και να έρθει πρώτος στο televoting του φετινού μουσικού ευρωπαϊκού διαγωνισμού. Μπροστά δηλαδή και από το Nemo της Ελβετίας που πήρε τη μεγάλη νίκη στην Eurovision 2024 το βράδυ του Σαββάτου.

Λίγες ώρες αργότερα, το απόγευμα της Κυριακής, ο Baby Lasagna επέστρεψε στην χώρα του για να τον υποδεχθούν θριαμβευτικά οι συμπατριώτες του. Έτσι, στα στιγμιότυπα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, παρακολουθούμε πως ο εκπρόσωπος της Κροατίας στην Eurovision 2024 έτυχε υποδοχής θριαμβευτή στο Ζάγκρεμπ.

Για να ευχαριστήσει, δε, το θερμότατο κοινό του, ο νεαρός τραγουδιστής θέλησε να τους προσφέρει ζωντανά το «Rim Tim Tagi Dim» με το οποίο και έφτασε την Κροατία στην δεύτερη θέση της Eurovision 2024.