H Καρολίνα Γκέιτς ψάχνει για πλούσιο γαμπρό και δεν διστάζει να το αποκαλύψει, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.

Πρόσφατα ταξίδεψε με το αεροπλάνο και ζήτησε από την αεροσυνοδό να κάνει μια σχετική ανακοίνωση για εύρεση πλούσιου άνδρα. Η Kαρολίνα Γκέιτς μίλησε μέσω της ενδοεπικοινωνίας του αεροπλάνου, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο με περισσότερες από 1,5 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, και δήλωσε ότι ψάχνει έναν πλούσιο σύζυγο. Διευκρίνισε σε ποιο σημείο του αεροπλάνου κάθεται και σημείωσε: «Αν είστε πλούσιος, τότε σας περιμένω να κάνουμε παρέα».

«Γεια σας, παιδιά! Είμαι η Καρολίνα Γκέιτς», ανακοίνωσε η επιβάτης, που ονειρεύεται μια χλιδάτη ζωή, θυμίζοντας σκηνή από ρομαντική κωμωδία. «Ψάχνω έναν πλούσιο σύζυγο. Η θέση μου είναι 2Α. Σας παρακαλώ, ελάτε, αν είστε πλούσιος».

@karolinageits

“Looking for a Rich Husband”

♬ original sound – Karolina Geits

Η influencer παρατήρησε ότι το κάθισμα δίπλα της ήταν άδειο, γεγονός που την παρακίνησε να δει αν μπορεί να βρει πλούσιο γαμπρό. «Οι αντιδράσεις στο αεροπλάνο ήταν εκπληκτικές», δήλωσε η Καρολίνα Γκέιτς στην ιστοσελίδα «Jam Press» για το σχέδιό της, το οποίο έθεσε σε εφαρμογή κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από το Μαϊάμι στη Νέα Υόρκη.

«Ευτυχώς το προσωπικό του αεροπλάνου ήταν απίστευτα υποστηρικτικό στην ιδέα μου», δήλωσε η Γκέιτς, προσθέτοντας ότι «δεν ήταν ποτέ μεγάλος οπαδός των εφαρμογών γνωριμιών. Προς έκπληξή μου, όχι μόνο χάρηκε το προσωπικό του αεροπλάνου να με βοηθήσει, αλλά κάλεσαν και τον πιλότο, ο οποίος ήταν, επίσης, σύμφωνος με την ιδέα! Σχολίασε, μάλιστα, ότι ήταν μια λαμπρή ιδέα».