Για τον λόγο που θέλει να γίνει ευρωβουλευτής, αλλά και για το πατρικό του σπίτι που «χάθηκε» μίλησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε αρχικά στη δημιουργία οικογένεια λέγοντας ότι: «Πρέπει κάποια στιγμή να νοικοκυρευτώ αλλά έχω μεγάλες ανασφάλειες για το πώς προχωράει ο κόσμος και οι άνθρωποι», ενώ συμπληρώνει ότι «πολλές φορές σκέφτομαι σε τι κόσμο θα φέρω τα παιδιά μου και πώς θα μεγαλώσουν σε ασφαλές περιβάλλον».

Σε ό,τι αφορά το reality επιβίωσης που συμμετείχε είπε: «Το Survivor με βοήθησε στον χαρακτήρα μου και με απελευθέρωσε ώστε να μπορώ να λέω την γνώμη μου άφοβα».

Για τη σκέψη του να γίνει ευρωβουλευτής ανέφερε ότι: «Απηύδησα με όλα αυτά που βλέπω στην Ελλάδα, γι’ αυτό με ενδιαφέρει να είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής. Δε με ενδιαφέρει να εκλεγώ, ήθελα να δώσω ένα στίγμα. Στην ευρωβουλή υπάρχουν άνθρωποι που τους έχουν μεγαλώσει για να γίνουν πολιτικοί και αυτοί είναι πολύ επικίνδυνοι».

Σε ό,τι αφορά την απώλεια του σπιτιού ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ανέφερε πως: «”Χάσαμε” το πατρικό μου, ο πατέρας μου είναι 80 χρόνων και έμεινε χωρίς σπίτι. Δε θέλω κανένας άλλος άνθρωπος να χάσει το σπίτι του όπως το χάσαμε εμείς».