«Ο Γιώργος Λαμπάτος έμεινε εκτός δουλειάς γιατί είναι κακός χαρακτήρας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Λαμπάτο. «Δεν θέλω να σχολιάσω τις δηλώσεις του Γιάννη Μόρτζου, κάποια πράγματα είναι εκτός πραγματικότητας», σχολίασε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε: «Είναι εκτός δουλειάς γιατί είναι κακός χαρακτήρας» Πιο συγ Ο Λαμπάτος δεν μπορεί να συνεργαστεί. Δεν κάναμε ποτέ πρεμιέρα και του είπα: “Γιώργο, μάζεψέ τα και φύγε”. Η συμπεριφορά του ήταν απαράδεχτη. Λυπάμαι που θα το πω αλλά ήταν μεθυσμένος». Ο Γιάννης Μόρτζος συνέχισε, περιγράφοντας την εμπειρία του από τις πρόβες με τον Λαμπάτο: «Επί μονίμου βάσεως, μια εβδομάδα στις πρόβες γιατί δεν κάναμε παραπάνω… Όποτε ερχόταν για πρόβα τον έβλεπα εγώ τα είχε κοπανήσει πριν. Μεθυσμένος ηθοποιός δεν μπορεί να παίξει. Ο Λαμπάτος δεν έχει κάνει καμιά ιδιαίτερη επιτυχία, λυπάμαι που το λέω. Δεν τον έχω δει να παίζει σε κάποιο έργο κλασικό, σε μια παράσταση μεγάλη».

Η απάντηση του Γιώργου Λαμπάτου

Ο Γιώργος Λαμπάτος απάντησε στην ίδια εκπομπή: «Είναι εκτός πραγματικότητας, δεν θέλω να σχολιάσω, απλά θέλω να πω ευχαριστώ πολύ για τη συμπεριφορά αυτή που επιδεικνύει αυτός ο άνθρωπος με τον οποίο ξεκινήσαμε κάναμε 4-5 πρόβες -όχι ολοκληρμένες- και έχει βγάλει αυτά τα συμπεράσματα».

Όταν ρωτήθηκε για το αν είχε ποτέ πρόβλημα με εθισμό στο αλκοόλ, ο Γιώργος Λαμπάτος απάντησε: «Δεν υπήρξε ποτέ τέτοια περίοδος, ποτέ δεν έχω πάει στη δουλειά μου σε μια τέτοια κατάσταση. Όπως όλος ο κόσμος, κι εγώ θα πιω τα τσιπουράκια μου. Αλλά ποτέ δεν είχα τέτοια εξάρτηση».