Μια γυναίκα τελικά παντρεύτηκε έναν άντρα που γνώρισε σε ταξίδι στην Τουρκία, μέσω της εφαρμογής Grindr, παρόλο που έπρεπε να χρησιμοποιήσει το… google translate για να μιλήσει μαζί του. Η Σέιν Χάρντινγκ, 28 ετών, η οποία είναι τρανσέξουαλ, από το Barnstaple του Ντέβον, βρισκόταν στην Τουρκία με την αδερφή της, ενώ εκείνη χειρουργούνταν, και κατέβασε την εφαρμογή ελπίζοντας να συναντήσει κάποιον που πρόσκειται φιλικά προς την LGBTQ+ κοινότητα, ώστε να την ξεναγήσει στην Κωνσταντινούπολη.

Το πρώτο μήνυμα που ήρθε ήταν από τον Μερτ Ισρέμ, 29 ετών, από την Κωνσταντινούπολη, ο οποίος είπε ότι θα ήθελε πολύ να συναντηθεί με τη Σέιν και να της δείξει την πόλη. Ωστόσο, το πρόβλημα ήταν πως ο άντρας δεν μπορούσε να μιλήσει αγγλικά -και η Σέιν δεν μπορούσε να μιλήσει τουρκικά-, έτσι πέρασαν όλη την εβδομάδα επικοινωνώντας μέσω google translate. Ύστερα από μία εβδομάδα έντονου πάθους, το ζευγάρι πέρασε έναν χρόνο μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Τουρκίας.

Τελικά, το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο και τώρα ζουν μαζί στο Ντέβον και ο Μερτ μιλά άπταιστα αγγλικά, αφού έμαθε από τη Σέιν. Η Σέιν, η οποία είναι δημιουργός περιεχομένου, είπε: «Όταν συνάντησα τον Μερτ, δεν μιλούσε καθόλου αγγλικά. Χρησιμοποιούσαμε το google translate. Φάγαμε δείπνο και περπατήσαμε στην Κωνσταντινούπολη. Την πρώτη μέρα ξενυχτήσαμε μιλώντας για πολλά διαφορετικά πράγματα. Την πέμπτη μέρα ήξερα ότι τον είχα ερωτευτεί. Ήπιαμε μερικά ποτά στο ξενοδοχείο μας και είπαμε και οι δύο ότι είχαμε ερωτευτεί ο ένας τον άλλον». Ο Μερτ, ο οποίος είναι κουρέας, είπε: «Ρώτησα τη Σέιν αν ήθελε να συναντηθεί μαζί μου και μου εξήγησε ότι ήταν στην Τουρκία και φρόντιζε την αδερφή της. Ήταν εκπληκτική, περάσαμε πέντε μαγικές μέρες. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα παντρευόμουν. Η ημέρα του γάμου μας ήταν η καλύτερη μέρα, δεν μπορώ να περιγράψω πώς ένιωσα. Ήταν μια πραγματικά διασκεδαστική μέρα, ήταν μια καταπληκτική στιγμή με όλη την οικογένεια και τους φίλους μας».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Ιούνιο του 2022, όταν η Σέιν έκανε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο και ήθελε να εξερευνήσει την Κωνσταντινούπολη, ενώ η αδερφή της βρισκόταν στο νοσοκομείο και ανάρρωνε.

Μιλώντας για τη χρήση του Grindr, είπε: «Το πρώτο μήνυμα που ήρθε ήταν από τον Μερτ. Ήταν πραγματικά όμορφος. Είχε αυτή τη γοητεία πάνω του, αλλά είπε ότι βρισκόταν σε άλλο μέρος της Τουρκίας για διακοπές. Έξι ώρες αργότερα μου έστειλε μήνυμα, για να με ρωτήσει πού έμενα, ώστε να ξέρει πού θα με βρει. Είπε ότι μου είχε μια έκπληξη και διέκοψε τις διακοπές του.

Συνήθως στο Ηνωμένο Βασίλειο είμαι πολύ νευρική και ανήσυχη όταν συναντώ ανθρώπους και νομίζα ότι θα φοβόμουν ενώ βρίσκομαι στην Τουρκία, αλλά ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που γνώρισα αυτόν τον γοητευτικό τύπο». Το πρώτο τους ραντεβού πήγε τόσο καλά, που η Σέιν και ο Mερτ πέρασαν μαζί και τις επόμενες πέντε μέρες. Η Σέιν είπε ότι ήξερε πως είχε ερωτευτεί τον Μερτ και του εξομολογήθηκε πώς ένιωθε πριν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Πήρα το κουράγιο να του πω πώς ένιωθα. Είπα “Δεν ξέρω πώς νιώθεις αλλά σε έχω ερωτευτεί“. Χαμογέλασε, μου έπιασε το χέρι και είπε ότι με είχε ερωτευτεί κι αυτός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Σέιν έκλαιγε σε όλη τη διάρκεια της πτήσης της επιστροφής και ύστερα από εννέα ημέρες επέστρεψε στην Τουρκία, για να μείνει για δύο εβδομάδες με την οικογένεια του Μερτ. «Τον ερωτεύτηκα παράφορα. Έμαθα πώς είναι να ζεις με μια τουρκική οικογένεια» είπε. Στη συνέχεια, η Σέιν γύρισε ξανά στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου πέρασε επτά εβδομάδες, προτού επιστρέψει για να βρεθεί με τον Μερτ. Στις 23 Σεπτεμβρίου 2022 ο Μερτ νοίκιασε ένα ιδιωτικό γιοτ και έκανε πρόταση γάμου στη Σέιν.

Η Σέιν είπε: «Ο καιρός ήταν τόσο κακός, που είχε βροντές και αστραπές και ξαφνικά η βροχή σταμάτησε και βγήκε ένα όμορφο ουράνιο τόξο. Ο Μερτ γύρισε προς το μέρος μου και είπε ότι οι LGBTQ+ θεοί μάς κοιτάζουν. Είχαμε ένα υπέροχο γεύμα και απολαύσαμε τη θέα. Ξαφνικά ο Μερτ έδειξε τη γέφυρα και η φράση “Θα με παντρευτείς;” πρόβαλε μπροστά μας γραμμένη με λέιζερ».

«Ήμουν πολύ γελοία. Ήμουν τόσο σοκαρισμένη. Ποτέ στη ζωή μου δεν πίστευα ότι θα έβρισκα κάποιον ή ότι θα αρραβωνιαζόμουν. Είπα “ναι” και μετά η επιγραφή άλλαξε… σε “Η Σέιν είπε ναι” και όλα τα σκάφη στο λιμάνι χτυπούσαν την κόρνα τους – ήταν μια τόσο μαγική στιγμή». Η Σέιν και ο Μερτ παντρεύτηκαν στις 23 Ιουνίου 2023, ακριβώς έναν χρόνο αφότου συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

«Ήταν η πιο μαγική μέρα της ζωής μου. Ήταν πολύ ιδιαίτερη. Παντρευτήκαμε σε μια παλιά εξοχική παμπ περιτριγυρισμένοι από την οικογένεια και τους φίλους μας. Το ειδύλλιό μας ήταν ένα όνειρο. Κάθε ζευγάρι έχει τα πάνω και τα κάτω του, ειδικά όταν κάποιος μετακομίζει σε άλλη χώρα, αλλά έχω λατρέψει κάθε λεπτό. Το γεγονός ότι η ημέρα του γάμου μας συνέπεσε με τη μέρα που γνωριστήκαμε φανέρωσε ότι ήταν γραφτό. Ο Μερτ παλεύει λίγο με τις βρετανικές καιρικές συνθήκες, βρήκε ότι το καλοκαίρι είναι πολύ ζεστό και υγρό. Μισεί επίσης τη βροχή και τις αράχνες του σπιτιού. Όλα τα άλλα είναι καλά, έχουμε μια μικρή γάτα που τη λένε Λίλι και έχουμε μιλήσει για την πιθανότητα να κάνουμε οικογένεια μια μέρα», εξομολογήθηκε η Σέιν.