Το μήνυμα που έστειλε στον μουσικό Μαυρίκιο Μαυρικίου δημοσίευσε η Super Κική, την ώρα που ο τελευταίος μιλούσε στο «Super Κατερίνα» δηλώνοντας πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της Instagrammer για την ειρωνεία εναντίον του, σχετικά με το γεγονός πως θα γίνει πατέρας.

Στις δηλώσεις του ο μουσικός, επιβεβαίωσε ότι έχει απευθυνθεί σε δικηγορικό γραφείο για να κάνει μήνυση. Η δικηγόρος του, η οποία επίσης μίλησε στην πρωινή εκπομπή, ανέφερε πως ο πελάτης της «θίγεται και κατασυκοφαντείται» αλλά και πως επηρεάζεται η έγκυος σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, είχε δηλώσει πριν μερικές ημέρες πως η influencer του είχε στείλει μήνυμα απειλώντας τον πως «θα αποκαλύψει πράγματα για εκείνον, που δεν τα ξέρει ο κόσμος». Η Super Κική από την πλευρά της, δημοσίευσε βίντεο από τη στιγμή που ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρεται στο προσωπικό μήνυμα που του έστειλε: «Μου έστειλε προσωπικό μήνυμα, το οποίο το έστειλα και στη δικηγόρο μου και σχεδόν με απειλεί ότι θα αποκαλύψει πράγματα για την προσωπική μου ζωή και θα μάθει όλη η Ελλάδα…».

Στο μήνυμα που δημοσίευσε η ίδια φαίνεται να του έχει γράψει: «Μαυρίκιε θα σου απαντήσω! Όχι βέβαια με τον τρόπο που περιμένεις εσύ. Αλλά θα σου απαντήσω και πίστεψέ με, με όσα χειριστικά πράγματα και να πεις, δεν θα πετύχεις αυτό που θες. Ξέρεις πολύ καλά γιατί το έκανα και μην σκας, θα το μάθει και ο κόσμος. Με το καλό το μωράκι σου».

Στο στόρι της, η influencer γράφει σαν λεζάντα: «Δεν έχω δει πιο ψεύτη».

Η αρχή της μεταξύ τους κόντρας

Πριν λίγες ημέρες ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, πραγματοποίησαν gender reveal party, αποκαλύπτοντας ότι περιμένουν κοριτσάκι. Από τα πάρτι αναρτήθηκαν δεκάδες βίντεο ένα εκ των οποίων αλίευσε η Super Κική κάνοντας σχετική ανάρτηση στο TikTok

«Μου έστειλαν πάρα πολλοί αυτό το χυδαίο TikTok που ανέβασε, όπου ειρωνεύεται ένα ζευγάρι που πριν μερικούς μήνες έχασε ένα μωράκι και τώρα περιμένει με την ευλογία του Θεού ξανά ένα μωράκι, θα έπρεπε η ίδια να ξέρει πώς είναι αυτό το συναίσθημα, μάλλον το ξέχασε. Θα της ευχηθώ ολόψυχα να το ξανανιώσει πολύ σύντομα, για να συνειδητοποιήσει ότι δεν χωράνε ειρωνείες με τη χαρά ενός ζαγαριού που περιμένει το μωράκι του. Να ‘σαι καλά, την αγάπη μας» είπε στο story του ο Μαυρίκιος.

Εκείνος της απάντησε: «Ήθελα να στείλω το μήνυμά μου προς πάσα κατεύθυνση, μπορείτε να ειρωνευτείτε κα να χλευάσετε τον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα αλλά όχι το παιδάκι τους». «Έχει χάσε μωράκι, είναι ευαίσθητη με αυτό το έχει πει» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου συνέχισε: «Ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του, δεν βγαίνει έτσι η ευαισθησία, θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τους χιλιάδες followers της να στείλει άλλα μηνύματα, αυτή είναι η άποψή μου».