Ξεκάθαρος είναι ο Βασίλης Δημάκης στο ενδεχόμενο της επανασύνδεσης με την Ερασμία Μάνου, ευχαριστώντας την παράλληλα που στάθηκε στο πλευρό του σε δύσκολες στιγμές.

Μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο κρατούμενος των φυλακών είπε ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να είναι ξανά ζευγάρι με την πρώην σύντροφό του δηλώνοντας πως:

«Δεν έχω ιδιαίτερο συναίσθημα, μια χαρά είμαι, απελευθερωμένος αισθάνομαι. Εντάξει, δεν έχω κάτι ιδιαίτερο, δεν έχω κάτι. Τσιμπήματα, μουδιάσματα, τίποτα δεν νιώθω. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να επικοινωνήσω, τι νόημα να έχει, δεν αξίζει τον κόπο πια να ασχοληθώ. Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, για ποιο λόγο να ξαναέρχονται σε επαφή» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Δημάκης συμπλήρωσε ότι: «Όχι πως δεν πιστεύω στις καλές σχέσεις μετά από ένα διαζύγιο, αλλά δεν έχει λόγους στην προκειμένη, δεν υπάρχει λόγος επικοινωνίας, διότι δεν υπάρχει κάτι το οποίο να πρέπει να ειπωθεί και δεν ειπώθηκε».

Στο αν θα διατηρήσουν φιλικές σχέσεις με την Ερασμία Μάνου απάντησε:

«Τι φιλικές σχέσεις να έχουμε; Εδώ δεν τα καταφέραμε ως σύντροφοι, θα τα καταφέρουμε ως φίλοι; Δεν νομίζω να έχει κάποιο νόημα, αυτό είναι γελοίο. Την υπέρ ευχαριστώ που στάθηκε δίπλα μου την περίοδο του νοσοκομείου και για πολλά πράγματα ακόμα εννοείται. Δεν είμαι αχάριστος όπως και αυτή δεν πρέπει να είναι. Είναι κάποια πράγματα που δεν ξέρετε εσείς, αλλά από εκεί και έπειτα την ευχαριστώ πάρα πολύ. Μου στάθηκε, το είπα και δημόσια, ειδικά και στο νοσοκομείο αλλά αυτό δεν αποτελεί ανάγκη για οτιδήποτε άλλο».