Δημήτρης Μακαλιάς και Δημήτρης Ουγγαρέζος έχουν πολλές φορές ανταλλάξει πυρά μέσα από τις εκπομπές στις οποίες συμμετέχουν. Οι δυο τους έλυσαν τις διαφορές τους στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» του Mega. Ο Δημήτρης Μακαλιάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Mega, καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης (15/2).

«Η αλήθεια είναι ότι τον αγαπάω πολύ. Ο σεβασμός και η εκτίμηση που του έχω υπερισχύουν των απόψεών του καμιά φορά. Δεν έχει τύχει να μαλώσουμε αλλά, εάν ειπωθεί κάτι που δεν έχουμε καταλάβει, μιλάμε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.
«Αν είναι κάποιος φίλος μου, θα τον πάρω και θα γίνουμε “μπίλιες”. Αν είναι στο πλαίσιο της δουλειάς, θα τον πάρω να γίνουμε μπίλιες και μετά θα τον μπλοκάρω. Εάν δεν έχουμε καν αυτή τη σχέση, τον μπλοκάρω κατευθείαν. Δεν θα του δώσω καν την αξία να τον πάρω για να γίνουμε μπίλιες», ανέφερε από την πλευρά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Έχεις μπλοκάρει τη Μπέττυ Μαγγίρα αυτή τη στιγμή; Όντως τη μπλόκαρες; Ρε πάτε καλά; Τι έχετε πάθει; Το βρίσκω παιδικό αυτό που κάνεις με το block, για να δηλώσεις ότι διαφωνείς με κάποιον», ρώτησε στη συνέχεια γελώντας ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Έχω θέμα. Αυτό σημαίνει ότι μάζεψα ένα, δύο, τρία και λέω “δεν υπάρχει κανένας λόγος να συζητήσουμε, ασ’ το να πάει στο καλό”. Δεν είμαι τρελός να ξυπνήσω ένα πρωί και να κάνω block τον Μακαλιά», απολογήθηκε ο παρουσιαστής αμέσως μετά.

«Να ξεφορτώσεις, γιατί όλα αυτά είναι τόσο γελοία, τόσο αστεία. Δεν καταλαβαίνω το μέγεθος, δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε», σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς αμέσως μετά.