Η Courtney Clenney είναι πρώην μοντέλο του OnlyFans και τελευταία είναι μπλεγμένη σε διάφορες περίεργες υποθέσεις. Η διαδικτυακή περσόνα με τους 1,9 εκατ. ακολούθους στο Instagram, παραμένει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, καθώς κατηγορείται για δολοφονία ενός φίλου της. Τώρα, μια νέα κατηγορία βαραίνει την Clenney.

Το μοντέλο περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τον θανάσιμο τραυματισμό του Christian Obumseli στο πολυτελές διαμέρισμά τους στο Μαϊάμι τον Απρίλιο του 2022, μετά από έντονο καυγά. Η Clenney είχε ισχυριστεί πως σκότωσε τον Obumseli σε αυτοάμυνα και δεν συνελήφθη, παρά μόνο τον Αύγουστο του ίδιου έτους.

Αμέσως μετά την αιματηρή δολοφονία, η Clenney μετακόμισε στο Όστιν, στο σπίτι των γονιών της. Λίγο καιρό αργότερα, αγόρασε ένα σπίτι ενός εκατομμυρίου δολαρίων για τον εαυτό της, στην ίδια περιοχή.

Σύμφωνα με το nypost.com, η νέα κατηγορία που βαραίνει τη Clenney είναι πως φέρεται ότι απείλησε να κάψει το σπίτι ενός εφήβου, όταν εκείνος την απέρριψε. Πιο αναλυτικά, ένας κάτοικος της περιοχής δήλωσε πως η Clenney απείλησε τον έφηβο γιο του αφού εκείνος απέρριψε το αίτημά της να τη φιλήσει.

Μόλις δύο μήνες αφότου μαχαίρωσε θανάσιμα τον Obumseli, η Clenney φέρεται να εντόπισε τον έφηβο ενώ έκανε βόλτα στην ήσυχη γειτονιά. Στη συνέχεια, του ζήτησε να τη συνοδεύσει μέχρι το σπίτι και εκείνος δέχτηκε, όπως δήλωσε ο πατέρας του.

Κάποια στιγμή κάθισαν και η Clenney ζητούσε επανειλημμένα από τον έφηβο να τη φιλήσει – αλλά εκείνος αρνήθηκε. Ο πατέρας είπε πως εκείνη τη στιγμή, η Clenney ήταν εμφανώς μεθυσμένη.

«Θα κάψω το σπίτι σου!», απείλησε το εξαγριωμένο μοντέλο. «Θα το κάψω!». Φοβισμένος, ο έφηβος κάλεσε τον πατέρα του, ο οποίος έφτασε στο σημείο. «Τότε φρίκαρε», είπε. «Με πλησίασε. Άρχισε να με χαστουκίζει καθώς στεκόμουν ανάμεσα σε εκείνη και τον γιο μου».

Ο άντρας είπε ότι εκείνη τη στιγμή δεν είχε ιδέα ότι εβδομάδες πριν η Clenney είχε σκοτώσει κάποιον. Ισχυρίστηκε πως αν γνώριζαν το ιστορικό της, θα είχαν καταθέσει αναφορά στην αστυνομία. «Αυτό το άτομο είναι επιθετικό», είπε ο πατέρας. «Θέλει να βλάψει κάποιον. Ειδικά όταν είναι υπό την επήρεια αλκοόλ. Δεν είμαι δικαστής ή ένορκος, αλλά μπορώ να σας πω ότι αυτό το άτομο είναι διαταραγμένο. Είναι απειλή».

Οι γονείς της Clenney συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα στο Όστιν και κατηγορήθηκαν για παραποίηση στοιχείων στην υπόθεση δολοφονίας του Obumseli. Η 57χρονη Deborah Clenney και η 60χρονη Kim Clenney φέρεται να βρήκαν ένα φορητό υπολογιστή που ανήκε στον Obumseli στο διαμέρισμα στο Μαϊάμι καθώς το καθάριζαν μετά τη δολοφονία και δεν το παρέδωσαν στην αστυνομία. Σύμφωνα με τις αναφορές, κάποια στιγμή προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στη συσκευή.

Ο δικηγόρος της Clenney, Frank Prieto, δήλωσε ότι οι συλλήψεις ήταν μέρος μιας προσπάθειας να φιμωθούν οι γονείς της Clenney, καθώς και οι δύο υποστήριξαν τους ισχυρισμούς της Clenney ότι ο Obumseli την κακοποιούσε. «Είμαστε εξαιρετικά έκπληκτοι και ανησυχούμε πολύ για τη σύλληψη της οικογένειας Clenney. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα παράδειγμα υπερβολής και κακής συμπεριφοράς», ανέφερε ο Prieto σε δήλωσή του. «Οι Clenney έχουν μεγάλη ιστορία και είναι μια ιστορία που η πολιτεία της Φλόριντα ίσως δεν θέλει να ακούσει».

Η Clenney και ο Obumseli είχαν μια ιδιαίτερα ασταθή και μερικές φορές βίαιη σχέση, με τις δύο πλευρές να παρουσιάζουν βίντεο και στοιχεία που έκαναν το άλλο μέρος να εμφανίζεται κακό.