Ο Άγγελος Πυριόχος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, που προβλήθηκε την Πέμπτη (4/1). Ο γνωστός δημοσιογράφος, συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός, που ζει πλέον μόνιμα στη Ζάκυνθο, μίλησε μεταξύ άλλων για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Έπαθα οφθαλμικό έρπη ζωστήρα. Αυτό είναι αυτοάνοσο. Σε βρίσκει ταλαιπωρημένο και σε χτυπάει. Εγώ έχω ένα προηγούμενο με τα αυτοάνοσα… Πριν από μερικά χρόνια είχα πάθει λύκο και έζησα μια τρελή περιπέτεια, γιατί είχαν βγει διάφοροι όγκοι και έλεγαν όλοι ότι είναι καλοήθεις καρκίνοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Πυριόχος στη δημοσιογράφο Χριστίνα Κοχλατζή και συνέχισε:

«Είχα αρχίσει και έκανα και θεραπεία, σαν να είμαι καρκινοπαθής. Δεν έχω νιώσει χειρότερο πόνο από αυτόν που έπαθα με τον έρπη ζωστήρα. Έπαιρνα έξι οπιούχα την ημέρα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, πονούσα πολύ. Έχω περάσει πολλά πράγματα στη ζωή μου και στα προσωπικά μου και με ατυχήματα, αλλά έχω φοβερή υπομονή».

Η επιστροφή στην τηλεόραση

Ο Άγγελος Πυριόχος έπειτα μίλησε και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση. «Δε σκέφτομαι να επιστρέψω στην τηλεόραση. Δε με θυμάται κανείς. Εγώ να το σκεφτώ… Τα κανάλια σκέφτεστε αν με θέλουν; Από το 2009 μέχρι και το 2012 μου γίνονταν προτάσεις. Όταν σταμάτησαν να μου γίνονται τηλεοπτικά προτάσεις, ηρέμησα. Ο χώρος του θεάματος είναι σαν το βάζο με το μέλι, φοβάμαι μην ξανακολλήσω», απάντησε και πρόσθεσε: «Θέλεις να πιστέψω ότι όλοι αυτοί στην τηλεόραση, που ασχολούνται με το politically correct, νοιάζονται; Οι σχέσεις των ανθρώπων πρέπει να είναι πάνω από όλα ανθρώπινες».

Αναφέρθηκε δε και στην Ελένη Γερασιμίδου με την οποία συνεργάζεται χρόνια και ειδικά στην περιπέτεια με την υγεία της και την καταστροφή του σπιτιού της. «Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος. Εκτός του ότι τη λατρεύω, τη θαυμάζω, έχει μια ιώβεια υπομονή», είπε.