Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε στους δημοσιογράφους των πρωινών εκπομπών στη διάρκεια βραδινής εξόδου της και αναφέρθηκε στην εκπομπή της και το «Your Face Sounds Familiar», αλλά και για το αν υπάρχει κόντρα με την Μαρία Κορινθίου.

«Ξέρω ότι αναβάλλεται το YFSF. Δεν ήταν η ώρα του προφανώς και για να μην γίνει, κάτι σημαίνει αυτό. Θα ήθελα να είναι στην κριτική επιτροπή η Ματθίλδη, της πάει και της αξίζει», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Τί είμαι εγώ για να την προτείνω; Αν πάρουμε το πράσινο φως, μπορεί να το ρίξω σαν ιδέα».

Έπειτα, ερωτήθηκε και για τις αιχμηρές δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου, η οποία κατήγγειλε την εκπομπή «I love Σουκου» του ANT1, που παρουσιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα, πως μόνταρε συνέντευξή της και έβγαλε πράγματα εκτός πλαισίου. «Δεν με πίκρανε καθόλου αυτό, δεν έχω τίποτα με τη Μαρία. Λατρεύω τα beefs!», απάντησε η Μαγγίρα.

Να σημειώσουμε πως το περασμένο Σάββατο (16/12), είχε αναφερθεί στο ζήτημα που προέκυψε. «Έχουμε beef στην εκπομπή και είμαι έξαλλη. Είμαι έξαλλη γιατί με ξεφτιλίζετε! Μοντάρετε τα βίντεο άλλα ντ’ άλλων, εκτίθεμαι εγώ, εκτίθεται η εκπομπή, όλοι! Πριν κάνα μήνα, εμείς δείξαμε εδώ κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου που έλεγε κάποια πράγματα για τον Έρωτα Φυγά. Είχα πει τότε εγώ ότι, αν κάποιος δεν ξέρει τι έχει συμβεί παρασκηνιακά, να μην εκφέρει άποψη, γιατί εκτίθεται ο ίδιος. Θα δούμε και το μονταρισμένο υλικό και το αμοντάριστο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είπε “δεν βάλατε όλες τις δηλώσεις μου. Επί τούτου έγινε μοντάζ”» και έδειξε όλα τα αποσπάσματα, μαζί με ένα που λέει πως συνέβη επίτηδες, τονίζοντας πως δεν είναι θέμα της Μπέττυς, αλλά της παραγωγής.

«Με γουστάρει, αλλά δεν της άρεσε που είπα αυτό. Εγώ για να λυθεί η παρεξήγηση, που εμένα δεν με χωρίζει μαζί της, θέλω να δείξουμε το αμοντάριστο υλικό», ανέφερε η παρουσιάστρια στη συνέχεια. «Αν το έχουμε κάνει να ζητήσουμε συγγνώμη…», πρόσθεσε ο Δημήτρης Μακαλιάς και έπαιξε ολόκληρο το βίντεο.

«Είπε κάτι άλλο; Κόψαμε τις παύσεις…», δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα, αλλά για να κλείσει το θέμα, επισήμανε: «Δεν έχουμε κάτι με τη Μαρία, την αγαπάμε, αλλά άκουσε τη λέξη εκτίθεται και τα πήρε».

Σχετικά με τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στην εκπομπή της, είπε: «Δεν θα έχουμε προσθήκες στην εκπομπή, θα έχουμε αλλαγές και οι αλλαγές είναι πάντα για καλό. Δεν θα είναι η Ματθίλδη, γιατί έχει άλλα πράγματα να κάνει τώρα».