Με βίντεο μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok και με χιουμοριστικό ύφος, αλλά πολύ συγκεκριμένο μήνυμα η Κατερίνα Στικούδη ειρωνεύτηκε την πίεση που ασκεί ο κοινωνικός περίγυρος στις γυναίκες.

«Δεν έχετε παντρευτεί ακόμα; Καλέ τί περιμένετε; Ακόμη να κάνετε ένα παιδάκι; Άντε, άντε με το καλό βάλτε μπρος… Ωραία, ωραία με το καλό να πάτε και στο δεύτερο τώρα μη μείνετε με ένα. Ε, δεν θα κάνεις κι ένα τρίτο», είπε και τότε έριξε την ατάκα με πολύ σοβαρό ύφος: «Σταματήστε να λέτε στις γυναίκες τί θα κάνουν με το “γατάκι” τους».

Πρόσφατα, η Κατερίνα Στικούδη εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο σόου του σχεδιαστή Βασίλειου Κωστέτσου. Η τραγουδίστρια, που βρίσκεται στον 7ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της, περπάτησε στην πασαρέλα, φορώντας custom δημιουργία δια χειρός του δημιουργού και έκλεψε τις εντυπώσεις. Μάλιστα, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως δεν τη ζηλεύει ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης και πως δεν θα μπορούσε να είναι με κάποιον που τη ζηλεύει «Ο σύζυγός μου δεν με ζηλεύει. Θα ήμουν τόσα χρόνια με έναν άντρα να με ζηλεύει;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης πριν από λίγες ημέρες τόνισε πως η εγκυμοσύνη κυλάει «πάρα πολύ ωραία. Δόξα τω Θεώ» και στη συνέχεια ανέφερε, αποκαλύπτοντας παράλληλα το όνομα που θα έχει το δεύτερο παιδί με τον Βαγγέλη Σερίφη: «Όπως ήμουν καλά στην πρώτη μου εγκυμοσύνη με τον Βύρωνα, έτσι και με τον Νικόλαο λοιπόν… Θα έχει το όνομα του παππού του. Έχω φοβερή αδυναμία στον μπαμπά μου» και σημείωσε: «Μου έχει φέρει πολύ γούρι το αγοράκι αυτό».