Την καλή του συνάδελφο, Τζένη Θεωνά συνάντησε ο Άκης Σακελλαρίου στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» που προβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη δημόσια τηλεόραση. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για τη δημιουργία οικογένειας σε νεαρή ηλικία αλλά και την ελευθερία που επιθυμεί να έχουν τα παιδιά του στις επιλογές τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άκης Σακελλαρίου δήλωσε πως «υπάρχει ένα κομμάτι της Θεσσαλονίκης το οποίο είναι μιας αστικής και συντηρητικής νοοτροπίας που στα δικά μου χρόνια ήταν κάπως δεδομένο ότι γύρω στα 30 θα πρέπει να παντρευτείς και τα λοιπά. Δηλαδή ήταν ένα κομμάτι το οποίο υπήρχε και συνέβη και σε μένα που ευτυχώς έγινε. Από την άλλη πλευρά, όμως, νομίζω ότι υπάρχουν πάντα δυσκολίες όσον αφορά τη ζωή ενός ηθοποιού οπότε αυτό έχει τα υπέρ και τα κατά».

«Ήθελα τα παιδιά μου να έχουν μια ελευθερία να αποφασίσουν αυτό που θέλουν να κάνουν μόνοι τους. Και στο θέατρο δηλαδή ελάχιστες φορές με είχαν δει. Έρχονταν σε μια πρεμιέρα για παράδειγμα και μετά τίποτα».

«Ήμουν πολύ τυχερός στη ζωή μου και δεν θέλω να γκρινιάζω ούτε κατά διάνοια. Τα πράγματα πήγαν, δόξα τω Θεώ, καλά όσον αφορά τη δουλειά και την εκπαίδευση μου οπότε θέλω και τα παιδιά μου να κάνουν αυτό το οποίο θέλουν να κάνουν» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Άκης Σακελλαρίου στην εκπομπή με την Τζένη Θεωνά στην ΕΡΤ.