Πληροφορίες που επικαλείται σήμερα η Espresso αναφέρουν πως η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου. Πάντως ο ίδιος ο ηθοποιός απάντησε: «Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου».

Την απάντησή του μετέφερε η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μέσα από συνέντευξή του στην On Time. Ο ηθοποιός φέρεται να είπε στη Σάσα Σταμάτη: «Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ».

Όλα ξεκίνησαν από την Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί της Δευτέρας (04/12) στον «αέρα» του «Happy Day».

«Έχει χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Άσχετα αν το αποκάλυψε τώρα. Είναι 2-3 χρόνια. Φημολογείται ότι έχει σχέση με ένα πρόσωπο, αλλά δεν είναι το συγκεκριμένο, δεν είναι η ηθοποιός με την οποία συμπρωταγωνιστούσε. Δεν θα πω συγκεκριμένο χώρο, αλλά η νέα του σχέση είναι από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, έχει έκθεση. Είναι στον χώρο μας», είπε η δημοσιογράφος.

«Μπορεί να είναι και συνάδελφος, θα πω εγώ. Αν ισχύει αυτό που μου έχετε πει, είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι. Ταιριάζουν και είναι ένα πολύ φωτογραφίσιμο ζευγάρι», πρόσθεσε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σήμερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το τηλεφώνημά της με τον Γιάννη Στάνκογλου. «Θέλω να του ζητήσω συγγνώμη γιατί τον αναστατώσαμε», είπε η παρουσιάστρια.