Στην απώλεια του Κώστα Βουτσά αλλά και τον μονάκριβο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό, αναφέρθηκε η Αλίκη Κατσαβού η οποία φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα Αργά» του Action 24 την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου.

Η παρουσιάστρια ανέφερε αυτό που λεγόταν για την ίδια ότι επειδή ήταν μια νέα γυναίκα ήξερε τι θα συμβεί αφού αποφάσισε να παντρευτεί έναν ηλικιωμένο. Η ίδια ανέφερε: «Έχω αυτομαστιγωθεί για αυτό. Προφανώς μέσα μου το ήξερα… Εξάλλου έχω χάσει τον πατέρα μου στα 13 μου χρόνια. Προσπαθούσα να σκεφτώ όταν θα συμβεί αυτό, αν θα είναι 13 ο Φοίβος, θα τα καταφέρει όπως τα κατάφερα εγώ».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τελικά οι υπολογισμοί μου πέσανε έξω και έφυγε πολύ νωρίτερα, ήταν τρεισήμισι ο Φοίβος. Αλλά αυτό τελικά ίσως να ήταν και καλύτερο. Γιατί η μεγαλύτερη ηλικία έρχεται με μεγαλύτερη συνειδητοποίηση των πραγμάτων και με μεγαλύτερο προβληματισμό. Ενώ τώρα το πένθος ξεδιπλώθηκε πιο ομαλά και πιο συμβατά με την ηλικία του και το επεξεργάζεται καθώς τα χρόνια κυλούν και όπως το αντιμετωπίζει από τους άλλους και όπως ο ίδιος μεγαλώνοντας βάζει καινούργιους προβληματισμούς. Αυτό είναι καλό. Όταν αυτομαστιγώθηκα για αυτό το γεγονός, σκέφτηκα ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποτέ θα φύγει ο σύντροφός του ή και ο ίδιος».

Στο τέλος, δήλωσε: «Σε αυτό το ταξίδι της ζωής κάνεις δεν πρέπει να έχει κρατήματα όταν συναντάς τον έρωτα. Θα περάσουν άνθρωποι από αυτόν τον πλανήτη και δεν θα γνωρίσουν τι είναι ο έρωτας. Όταν τον συναντήσεις, όσο ασυνήθιστο και αν είναι η διαφορά της ηλικίας ή τα προβλήματα που μπορεί να ακολουθήσουν, δεν μπορείς να μην το ζήσεις. Θα παραμείνεις πάντα λίγος, μικρός και φτωχός. Αν δεν μου είχε συμβεί και δεν ήμουν αρκετά απελευθερωμένη να το ζήσω, σήμερα δεν θα ήμουν μητέρα. Γιατί ο Κώστας στάθηκε αρσενικό, περισσότερο από όλα τα αρσενικά της ζωής μου και δέχτηκε να με κάνει μητέρα».