Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε η Ρένια Λουιζίδου, το μεσημέρι της Κυριακής, με αφορμή τη νέα σειρά «Φόνοι στο καμπαναριό» του Alpha. Μέσα σε όλα, ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε πως οι περισσότερες τηλεοπτικές της επιτυχίες δεν αγκαλιάστηκαν την περίοδο της προβολής του αλλά αρκετά αργότερα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρένια Λουιζίδου δήλωσε πως «την εποχή που έγιναν, μην φανταστείτε ότι ήταν όλες οι σειρές που έπαιζα κοινής αποδοχής. Με τον χρόνο έγιναν επιτυχίες. Ούτε και το «Σόι σου» που είναι και το πιο πρόσφατο, την εποχή που παιζόταν, δεν αποθεωνόταν με τον τρόπο που αποθεώνεται σήμερα. Ούτε το «Καφέ της Χαράς» ούτε οι «Απαράδεκτοι» ούτε και οι «Παντρεμένοι έχουν ψυχή». Μπορώ να πω ότι περισσότερο έτρωγαν ξύλο και κριτική στην εποχή τους και ο χρόνος ήρθε και τα δικαίωσε στη συνείδηση των ανθρώπων».

«Σε κάποιους είναι τα νιάτα τους, η παιδική τους ηλικία και κατάλαβαν ότι είχαν μια άλλη πρόθεση από αυτή που νομίζαμε τότε ότι είχαν. Δεν συνέβαινε όμως τότε η ταύτιση της εμπορικής με την καλλιτεχνική επιτυχία υποχρεωτικά».

Δέχθηκα προτάσεις για να κάνω ίδιους ρόλους και αυτό δυστυχώς είναι ο τρόπος που «δουλεύει» η δουλειά μας. Δηλαδή, έτσι κι αλλιώς, σε όλα τα πράγματα, σε βλέπουν να κάνεις κάτι καλά και έρχονται 18 προτάσεις πάνω από αυτό. Κανένας όμως δεν μπορεί να σκεφτεί ότι, αν το ξανακάνεις, δεν θα ενδιαφερθεί κανένας με τον ίδιο τρόπο» πρόσθεσε, ακόμα, η Ρένια Λουϊζίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.