Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά φιλοξένησαν στη Δημόσια Τηλεόραση το πρωινό της Πέμπτης (19/10) και στο πλατό της εκπομπής τους «Πρωίαν σε είδον» την Τάνια Τρύπη. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες οικονομικά στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Ήμουν πολύ τυχερή στη δουλειά μου. Πλέον λειτουργεί λίγο διαφορετικά το σύστημα. Εμείς έχουμε περάσει από το Θέατρο και την πολύ καλή τηλεόραση. Ευτυχώς τώρα υπάρχει ξανά μυθοπλασία, αλλά βλέπω στα νέα παιδιά ότι γίνεται διαλογή ανάλογα με το πόσους followers έχουν στα social media», είπε αρχικά η Τάνια Τρύπη.

«Έχω μάθει για παράσταση ότι πήραν ηθοποιό, επειδή είχε πολλούς followers. Δεν μπορώ όμως να πω», παραδέχτηκε στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός.

«Έχω βρεθεί σε τραγική φάση, ειδικά με τον κορονοϊό γονατίσαμε, όπως όλοι. Να έχεις να τρέχουν τρεις δουλειές και ξαφνικά να μην έχεις καμία… και όταν δεν έχεις από πίσω κάποια ασφάλεια, είναι δύσκολο. Και στην επιλογή της δουλειάς ήταν δύσκολο», εξομολογήθηκε κατόπιν η Τάνια Τρύπη.

«Όλα αυτά τα χρόνια έχω προσπαθήσει πολύ να κρατήσω μία ποιότητα. Και μπορεί να κάνεις δέκα πράγματα καλά και με μία λάθος κίνηση θα σου χρεώσουν τη λάθος κίνηση. Εάν εσύ δεν έχεις να πληρώσεις το νοίκι σου, θα αναγκαστείς να κάνεις μία δουλειά που μπορεί να μην σε εκφράζει απόλυτα», επισημαίνει η Τάνια Τρύπη.

Το περπάτημα είναι η ψυχοθεραπεία της

Η ψυχοθεραπεία της Τάνιας Τρύπη είναι το περπάτημα και μάλιστα, οι αποστάσεις που κάνει είναι πολλών χιλιομέτρων, όπως τόνισε και αποκάλυψε τη μεγαλύτερη απόσταση που έχει κάνει.

«Είμαι σε συνεχή κίνηση για να τα προλάβω όλα. Χαλαρώνω στον καναπέ βλέποντας ταινίες, μου αρέσει αυτό και πηγαίνω σινεμά», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Μου αρέσει το περπάτημα πολύ, με ξεκουράζει, είναι ψυχοθεραπεία, λύνεις προβλήματα, σκέφτεσαι. Κάνω μεγάλες αποστάσεις. Η μεγαλύτερη απόσταση που έχω κάνει είναι από Κυψέλη, γιατί εκεί μένω, μέχρι τα Βοτσαλάκια στον Πειραιά και πίσω. Ήταν περίπου 2 ώρες και 20 λεπτά το πήγαινε. Έτσι για βολτούλα».