Η Αλίσα Λέμαν, η κατά πολλούς πιο σέξι ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, αποκάλυψε πως δέχθηκε μια ανήθικη πρόταση κατά τη διάρκεια ταξιδιού της στις ΗΠΑ από έναν «παγκοσμίως» γνωστό άνδρα, ο οποίος της πρόσφερε χρήματα για να κάνουν σεξ.

Η Ελβετή διεθνής μεσοεπιθετικός της Άστον Βίλα που πολλάκις έχει αναφερθεί στην προσπάθειά της να διαλύσει τα στερεότυπα της εικόνας της και ο κόσμος να μιλάει για εκείνη περισσότερο για τα όσα κάνει στον αγωνιστικό χώρο, μίλησε στο podcast «Dirtea Talk» και είπε πως ο συγκεκριμένος άνδρας της έδινε 104.000 ευρώ για να περάσουν τη νύχτα μαζί.

«Ήμουν στο Μαϊάμι, το αγαπημένο μου μέρος και συνάντησα μερικούς φίλους σε ένα κλαμπ. Έλαβα ένα μήνυμα στο κινητό μου, στο οποίο δεν απάντησα, αλλά το ίδιο άτομο έστειλε μήνυμα στον σωματοφύλακα που πρόσεχε εμένα. Τα μηνύματα προήλθαν από ένα πολύ γνωστό πρόσωπο. Είχαμε γνωριστεί στο παρελθόν σε μια εκδήλωση», είπε η Αλίσα Λέμαν, η αγαπημένη παίκτρια ποδοσφαίρου γυναικών του Στέφανου Τσιτσιπά, στην ράπερ Σίριν Ντέιβιντ.

«Το μήνυμα στον σωματοφύλακα έλεγε: “Θα πληρώσω στην Αλίσα 104.000 ευρώ για να περάσω μια νύχτα μαζί της”», υποστήριξε η παίκτρια και πρόσθεσε: «Αλλά η απάντησή μου ήταν: “Δεν υπάρχει περίπτωση! Και μόνο 104.000 ευρώ;”».

Η Λέμαν ισχυρίστηκε ότι ο διάσημος άνδρας συνέχισε να στέλνει μηνύματα στον σωματοφύλακά του και παραδέχτηκε ότι «το τρελό είναι ότι έχω ακόμα το μήνυμά του στο τηλέφωνό μου. Είναι λίγο ανόητο».

Στην ερώτηση αν το μήνυμα είναι από ποδοσφαιριστή, τα άφησε όλα ανοιχτά και προκάλεσε χαμό: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω το όνομά του. Είναι όμως πολύ πολύ γνωστός διεθνώς».