Ο Πέτρος Τσιτσιπάς, αδερφός του Στέφανου Τσιτσιπά, επίσης τενίστας, με αφορμή μια σειρά από φωτογραφίες της Αλίσα Λέμαν, όπου έπαιζε τένις της έκανε μια πρόταση να παίξουν μαζί… διπλό. Η Λέμαν είναι παίκτρια της Άστον Βίλα και μια από τις διασημότερες αθλήτριες της Ελβετίας στα social media.

Στον λογαριασμό της στο Instagram, λοιπόν, ο Έλληνας τενίστας που πρόσφατα πανηγύρισε με την εθνική ομάδα την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του Davis Cup, άφησε μήνυμα στην 24χρονη επιθετικό: «Θες να παίξουμε μεικτό διπλό;». Το μήνυμά του προκάλεσε αστείες αντιδράσεις από άλλους χρήστες της πλατφόρμας, ενώ αργότερα η Λέμαν απάντησε θετικά στην πρόταση, γράφοντας: «Ας το κάνουμε».

«Είμαι περισσότερα από βλεφαρίδες στο Instagram»

Η Αλίσα Λέμαν πρόσφατα παραπονέθηκε πως «είμαι κάτι παραπάνω από βλεφαρίδες στο Instagram, όπως νομίζουν οι περισσότεροι που δεν με έχουν δει να κλωτσώ ούτε μια φορά την μπάλα». Στα αγγλικά γήπεδα, αλλά και στην κοινή γνώμη δεν την εκτιμούν ως μια καλή παίκτρια, αλλά ως μια διάσημη περσόνα του Instagram, μια influencer, που τυχαίνει να παίζει ποδόσφαιρο φορώντας… μέικ απ. Μάλιστα, η αρνητική κριτική προς το πρόσωπο εντάθηκε από την στιγμή που εξέδωσε ημερολόγιο με σέξι φωτογραφίες.

Πολλές φορές στο παρελθόν η θυελλώδης ερωτική ζωή της έχει καλύψει τα επιτεύγματά της στον αγωνιστικό χώρο. Αρχικά έγινε γνωστό πως διατηρούσε σχέση με την συμπαίκτριά της Ραμόνα Μπάχμαν. Αφού πέρασε από τη γυναικεία ομάδα της Γουέστ Χαμ, η Λέμαν πήγε στην Άστον Βίλα όπου γνώρισε και ανέπτυξε σχέση με τον διεθνή Βραζιλιάνο μέσο της ανδρικής ομάδας, Ντάγκλας Λουίζ.

Κόντρα σε αυτή την εικόνα, η Μπάχμαν λέει πως «παλεύει» να αποδείξει πως πάνω από όλα είναι μια καλή αθλήτρια και όλα τα άλλα έπονται. «Μάχεται», υποστηρίζει, κόντρα σε στερεότυπα που δεν αντιμετωπίζουν οι άνδρες ποδοσφαιριστές.