Ο Δημήτρης Σταρόβας, το μεσημέρι της Τρίτης (26/09) βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 και μίλησε για όλα με τον Γιώργο Λιάγκα. Η συζήτησή τους δεν άργησε να στραφεί στα πολιτικά ζητήματα και ειδικότερα στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

«Με τίποτα δεν θα πίστευα πριν από 5 χρόνια ότι θα έβλεπα έναν πολιτικό αρχηγό μαζί με τον σύντροφό του. Είναι αυτό το καινούριο, θέλει όμως πολύ κουβέντα. Δεν με ενοχλεί αυτή η εικόνα. Η διαφωνία μου είναι όταν γίνεται για συγκεκριμένο λόγο», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Στην συνέχεια, αναφερόμενος στην Αριστερά, ο Δημήτρης Σταρόβας ανέφερε: «Αυτά για μια μερίδα ανθρώπων είναι ιερά πράγματα που θα πρέπει να τα αφήνουμε λίγο εκεί που είναι. Αριστερός τι σημαίνει; Στις 17 Νοεμβρίου τι θα κάνει ο Κασσελάκης; Θα πάει έξω από το Πολυτεχνείο να πει: “Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι”; Μπορεί να το δούμε κι αυτό. Δεν δίνουμε αξία σε τίποτα και όλο αυτό βαφτίζεται από κάποιους διανοούμενους ως κάτι καινούριο το οποίο πρέπει να υποδεχτούμε με ανοιχτές τις αγκάλες και αν διαφωνήσουμε σε αυτό είμαστε και ηλίθιοι».