Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα σε συνεργασία με τον Αντιρευματικό Σύνδεσμο Κύπρου θα πραγματοποιήσουν live διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα  «Η επίδραση του θετικού τρόπου σκέψης στην οστεοαρθρίτιδα», την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 και ώρες 18:00-19:00 μέσω των σελίδων τους στο facebook και εδώ.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι: 

  • «Τεχνική της ενσυνειδητότητας ( Mindfulness): ένα βοήθημα «καλής ζωής» για να τολμήσουμε να είμαστε ο εαυτός μας» με ομιλήτρια την κα Βασιλική Χριστοδούλου, Λέκτορα Ψυχολογίας Πανεπιστήμιο UCLan, Κύπρος, Αδειοδοτημένη Ψυχολόγο.
  • «Ο ρόλος του Eπισκέπτη Υγείας στην πρόληψη και τη διαχείριση πόνου της Oστεοαρθρίτιδας μέσω του Mindfulness», με ομιλήτρια την κα Σίσυ Κλίτσα, Επισκέπτρια Υγείας, MSc Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία, Εκπαιδευόμενη στη Συστημική Συμβουλευτική ΕΙΣΑ, Mindfulness Instructor.

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α και του Αντιρευματικού Συνδέσμου Κύπρου  για να έχουν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα και την Κύπρο έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ όσοι επιθυμούν, αφού παρακολουθήσουν το webinar μπορεί να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο FB ή στο email [email protected]

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.