Το Beyond Grape Seed® περιέχει τα φλαβονοειδή OPCs  (Ολιγομερείς Προανθοκυανιδίνες) από κουκούτσια σταφυλιών και φλαβονοειδή από cranberries και μύρτιλλα. Είναι η #1 επιλογή για τους 5 παρακάτω λόγους:

1.Αντιοξείδωση

Τα OPCs είναι 20 φορές πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό από τη βιταμίνη C και 50 φορές από τη βιταμίνη Ε στην ικανότητα εξουδετέρωσης των υδατοδιαλυτών και λιποδιαλυτών ελεύθερων ριζών αντίστοιχα. Ταυτόχρονα εμποδίζουν την οξείδωση της LDL χοληστερόλης και τη δημιουργία αθηρωματικής πλάκας.

2.Αντιγήρανση   

Περιέχει τα αυθεντικά Masquelier’s® OPCs, που προσαρτώνται στις ίνες του κολλαγόνου και της ελαστίνης του συνδετικού ιστού μειώνοντας το ρυθμό αποδόμησής τους από τα φλεγμονώδη ένζυμα. ‘Έτσι δρουν σαν εσωτερικό καλλυντικό, κάνοντας το δέρμα πιο ελαστικό, απαλύνοντας τις ρυτίδες και προσδίδοντας στο δέρμα πιο νεανική εμφάνιση, ενώ ενισχύουν το κολλαγόνο στους αρθρικούς θύλακες, τους συνδέσμους και τους τένοντες, βελτιώνοντας την ελαστικότητα τους και το εύρος της κίνησης.

3. Προστασία αγγείων 

Τα OPCs έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στη βελτίωση του κυκλοφορικού και την ενδυνάμωση των τοιχωμάτων των αγγείων. Μειώνουν την ευθραυστότητα και τη διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων, εμποδίζουν τις ευρυαγγείες και την κατακράτηση υγρών. Πολυάριθμες έρευνες μελέτες δείχνουν ότι ειδικά το εκχύλισμα των σπόρων σταφυλιού είναι εξαιρετικό για τη φλεβική ανεπάρκεια που προκαλεί οίδημα, πόνο , πρήξιμο, κόπωση κνησμό και κράμπες. 

4. Προστασία από ουρολοιμώξεις

Περιέχει μια μεγάλη ποσότητα από cranberries, τα οποία δημιουργούν όξινο περιβάλλον στην ουροδόχο κύστη, αποτρέποντας την ανάπτυξη του E.coli.  Συνδυάζεται ιδανικά με το ειδικά σχεδιασμένο, για την ενίσχυση της ανοσίας του ουρογεννητικού, προβιοτικό Super 8 Plus Microbiota.

5. Ενίσχυση της όρασης  

Περιέχει μύρτιλλα, τα φλαβονοειδή των οποίων είναι ευεργετικά για την υγεία των ματιών, την όραση, τη φωτοευαισθησία, την κόπωση από έκθεση σε οθόνες και τη νυκτερινή όραση. Ταυτόχρονα, τα OPCs  ενδυναμώνουν την περιφερική κυκλοφορία και μειώνουν τα συμπτώματα της διαβητικής νευροπάθειας.

Αυτό είναι το Beyond Grape Seed®, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, όπου συνυπάρχουν τα αυθεντικά Masquelier’s® OPCs, με ένα πλήρες φάσμα βιοφλαβονοειδών από cranberries και μύρτιλλα.

Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ.

Παρασκευάζεται στον Καναδά από τη Flora για τη MedMelon, 2310449441, medmelon.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.