Cosmetic Derma Medicine: 6o Hands-On Workshop με θέμα «Botox & Υαλουρονικό Οξύ»

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου και απευθυνόταν σε Ιατρούς, με ενδιαφέρον για τις νέες εξελίξεις στις ενέσιμες θεραπείες


ΥΓΕΙΑ
15:25
03/12/2019
Cosmetic Derma Medicine: 6o Hands-On Workshop με θέμα «Botox & Υαλουρονικό Οξύ»
1
loading

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο κατά σειρά Hands-On Workshop από την Cosmetic Derma Medicine με θέμα τις εφαρμογές της Βοτουλινικής Τοξίνης (Botox) και του Υαλουρονικού Οξέος.

Η Cosmetic Derma Medicine με στόχο να βρίσκεται πάντα στο κέντρο των εξελίξεων στην Αισθητική Δερματολογία και αναγνωρίζοντας τη σύγχρονη τάση ότι το Botox και το Υαλουρονικό Οξύ αποτελούν σήμερα τις πιο δημοφιλείς ενέσιμες θεραπείες αντιγήρανσης διοργάνωσε το 6ο Hands-on Workshop με θέμα «Botox & Υαλουρονικό Οξύ», με σκοπό την ενημέρωση, την εκπαίδευση και τη σωστή καθοδήγηση Ιατρών που ενδιαφέρθηκαν για το θέμα, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου.

Το Botox και το Υαλουρονικό Οξύ αποτελούν αναμφισβήτητα δύο απόλυτα ασφαλείς θεραπείες που εφαρμόζονται ευρέως σήμερα, ωστόσο απαιτούν εξειδίκευση, τεχνογνωσία και εμπειρία από τον Ιατρό που τις εφαρμόζει.

Το Workshop απευθυνόταν σε Ιατρούς, Ειδικευμένους και μη, με ενδιαφέρον για τις νέες εξελίξεις στις ενέσιμες θεραπείες. Σκοπός της εκπαιδευτικής αυτής συνάντησης ήταν τόσο η μετάδοση της γνώσης, όσο και η πρακτική εξάσκηση των ενδιαφερόμενων γιατρών σε πραγματικά περιστατικά, υπό την καθοδήγηση της έμπειρης Ιατρικής Ομάδας της Cosmetic Derma Medicine.

O Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός, Ιδρυτής του Ιατρικού Ομίλου CDM Medical Group

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός, Ιδρυτής του Ιατρικού Ομίλου CDM Medical Group, μίλησε για την εξέλιξη των θεραπειών αυτών τα τελευταία 20 χρόνια, τη σημασία τους στην Αισθητική Ιατρική και τόνισε ότι τα επόμενα χρόνια προβλέπεται να υπάρξει μεγαλύτερο φάσμα ενδείξεων και χρήσεων των υλικών αυτών, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του ασθενούς.

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine και η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & Αναπληρώτρια Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine ανέλυσαν τις εφαρμογές του Botox και του Υαλουρονικού Οξέος, στην Αισθητική Ιατρική.

H Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & Αναπληρώτρια Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine

Ο Δρ. Ιωάννης Δαλιανούδης Πλαστικός Χειρουργός, Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Plastic Surgery του Ιατρικού Ομίλου CDM, παρουσίασε την ανατομία του προσώπου και τη σημασία της γνώσης αυτής για τη σωστή και ασφαλή εφαρμογή των ενέσιμων θεραπειών και την επίτευξη ενός αισθητικά άρτιου αποτελέσματος.

Ο Δρ. Ιωάννης Δαλιανούδης Πλαστικός Χειρουργός, Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Plastic Surgery του Ιατρικού Ομίλου CDM

Ο Δρ. Εμαννουήλ Γαβαλάς, Χειρουργός Οφθαλμίατρος με εξειδίκευση στις Αισθητικές Θεραπείες της Περιοφθάλμιας Περιοχής και Υπεύθυνος του Τμήματος Αισθητικής Οφθαλμολογίας και Οφθαλμοπλαστικής της Cosmetic Derma Medicine παρουσίασε τις ιατρικές εφαρμογές της Βοτουλινικής Τοξίνης όπως η αντιμετώπιση της υπεριδρωσίας, της χρόνιας ημικρανίας και του στραβισμού μεταξύ άλλων.

Ο Δρ. Εμαννουήλ Γαβαλάς, Χειρουργός Οφθαλμίατρος με εξειδίκευση στις Αισθητικές Θεραπείες της Περιοφθάλμιας Περιοχής και Υπεύθυνος του Τμήματος Αισθητικής Οφθαλμολογίας και Οφθαλμοπλαστικής της Cosmetic Derma Medicine

Κλείνοντας, ο Δρ. Ιωάννης Ζάγκος, Πλαστικός Χειρουργός, Αναπληρωτής Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Plastic Surgery του Ιατρικού Ομίλου CDM, παρουσίασε τις πιθανές επιπλοκές από την εφαρμογή της Βοτουλινικής Τοξίνης και του Υαλουρονικού Οξέος καθώς και την βήμα-προς-βήμα αντιμετώπιση τους.

O Δρ. Ιωάννης Ζάγκος, Πλαστικός Χειρουργός, Αναπληρωτής Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Plastic Surgery του Ιατρικού Ομίλου CDM

Μάθετε περισσότερα για το Workshop εδώ

Λίγα λόγια για την κλινική Cosmetic Derma Medicine

Η Cosmetic Derma Medicine αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής & Κλινικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 11 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο. Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group, με γνώμονα τη συνεχή εκπαίδευση και μετάδοση γνώσης, καθώς και τη γνωριμία με Ιατρούς από όλη την Ελλάδα, διοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκπαιδευτικές δραστηριότητες, τόσο μέσω της Cosmetic Derma Medicine, όσο και μέσω την πολυβραβευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics. Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Cosmetic Derma Medicine στείλτε μας e-mail.

Περισσότερες πληροφορίες:

Αθήνα: +30 2106980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Γλυφάδα: +30 210 8980444

Περιστέρι: +30 210 5715501

Πειραιάς: +30 210 4100601

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 261022 6562

Ρόδος: +30 22410 32700

Ηράκλειο Κρήτης: +30 2810 222303

Λεμεσός – Κύπρος: +357 25251040

Λευκωσία – Κύπρος: +357 22257490

 CosmeticDermaMedicine

 cdm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Καιιιιιι γιαααααα νααααααα ξεεεεεεερεεεεετε.

    Πάτε περνετε μια προσφορά μετά το αναμενόμενο ζαλισμα.Αυτο ισχύει για όλα τα institutes που σέβονται τον εαυτό τους γιατι κανενας πελάτης δεν πρέπει να μας φύγει..Αν δεν καίγεστε πραγματικά να κάνετε επεμβασουλα την επόμενη ημέρα το πρωί αφήστε τους ήσυχους.Θα σας ενοχλήσουν, θα σας ξαναεχολησουν κκκκκκ. Να τους λέτε ότι τα χρήματα είναι αυτή τη στιγμή για μένα εμπόδιο και μόνο με μια καλή έκπτωση ίσως θα το σκεπτόμουν. Μετά από την 3η ενόχληση η τομή θα πέσει στα 2/3 της αρχικής και μην ανησυχείτε, την ίδια δουλειά θα σας κάνουν. Δεν έχω τίποτα με το συγκεκριμένο ίδρυμα απλά γράφω την πάγια τακτική τους. Αν τους πείτε κιόλας ότι έχετε πάρει προσφορά από όμορο ίδρυμα τότε ιδρώνουν. Πάντως άσχετα με το κόστος και το εδώ διαφήμιζομενο Ινστιτούτο είναι υψηλού επαγγελματικού επιπέδου.Ισχυει και για αλλά φυσικά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει