Τα Ω-Λιπαρά οξέα (ΕFΑς) έχουν πολλαπλές λειτουργίες στον οργανισμό μας και επιπρόσθετα για τις γυναίκες, επειδή απαιτούνται από τους ενδοκρινείς αδένες μας για να παράγουν τη σωστή ισορροπία των ορμονών, γίνονται ακόμα πολυτιμότερα. Η συμπλήρωση με τα εκλεκτά Ω λιπαρά που περιέχει το Udo’s Oil μπορεί να βοηθήσει στην καρδιαγγειακή και την ορμονική υγεία, τη διάθεση, την επιδερμίδα και τη λειτουργία του εγκεφάλου. Τα Ω-λιπαρά σε όλες τις ηλικίες:

  • βελτιώνουν τα επίπεδα ενέργειας και την αντοχή που απαιτείται κατά τη διάρκεια της ημέρας
  • κάνουν το δέρμα απαλό και βελούδινο κι ενισχύουν τα μαλλιά και τα νύχια
  • βελτιώνουν τη μνήμη και τη λειτουργία του εγκεφάλου
  • επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης – λειτουργούν ως πρόληψη για τις
  • ρυτίδες από μέσα προς τα έξω -επειδή τα EFAς προστατεύουν τα γονίδια από βλάβες και υποστηρίζουν την αναγέννηση των κυττάρων
  • βοηθούν στις αρθρίτιδα μειώνοντας τις φλεγμονές στις αρθρώσεις
  • δρουν ευεργετικά κατά της κολπικής ξηρότητας και της ξηρότητας του δέρματος
  • συμβάλλουν στη βελτίωση του αδενικού συστήματος και την εξισορρόπηση των ορμονών
  • υποστηρίζουν την καρδιακή υγεία, μειώνοντας τη χοληστερόλη, τα τριγλυκερίδια και την αρτηριακή πίεση
  • βοηθούν στη μεταφορά των ανόργανων στοιχείων στα οστά και έτσι αποτρέπουν την οστεοπόρωση

Κατά την εγκυμοσύνη το αναπτυσσόμενο έμβρυο αντλεί τα EFAς από τις μαμάδες, ιδιαίτερα για την ανάπτυξη του εγκεφάλου του, έτσι η σταθερή προσφορά εμποδίζει την εξάντληση των ιδίων πόρων και πιθανό πρόβλημα αργότερα. Το Udo’s Oil συνιστάται να λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και για το έμβρυο και για τη μητέρα. Med MelonΓια τις μετα-γεννητικές μεταβολές της διάθεσης επειδή υπάρχει πιθανότητα έλλειψης των EFAς μετά την εγκυμοσύνη, οι γυναίκες μπορούν να ωφεληθούν από τη συμπλήρωσή τους μετά τη γέννα για να εξισορροπήσουν τις διαθέσεις τους. Τα EFAς έχουν θετική επίδραση στην ορμονική ισορροπία. Κατά το θηλασμό το μωρό εξακολουθεί να αντλεί EFAς από τη μητέρα, καθώς ο εγκέφαλός του θα συνεχίσει να αυξάνεται μέχρι τους 18 μήνες της ηλικίας του και τα EFAς αποτελούν το 60% του εγκεφάλου. Έτσι τα EFAς είναι ζωτικής σημασίας για τη διατροφή των βρεφών. Το Udo’s Oil είναι επωφελές για να βεβαιωθεί ότι το μωρό παίρνει όλα όσα χρειάζεται, χωρίς να εξαντλείται το απόθεμα της μητέρας σε EFAς. PMS -Προεμμηνορυσιακό σύνδρομο, η θετική επίδραση των απαραίτητων EFAs  για το ενδοκρινικό σύστημα σημαίνει ότι οι αδένες, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τις ορμόνες της παραγωγής, είναι πιο ισορροπημένοι και λειτουργούν αποτελεσματικά. Εμμηνόπαυση, η αποτελεσματικότητα στην εξισορρόπηση των ορμονών χάρη στα EFAς είναι τεράστιο όφελος, το ίδιο και η συμβολή τους στην απορρόφηση του ασβεστίου από τα οστά, αποτρέποντας την οστεοπόρωση. Το Udo’s Oil έχει μια πραγματική, προληπτική, επωφελή δράση για την υγεία των γυναικών, όταν μάλιστα τα χρειάζονται περισσότερο. Η εμμηνόπαυση είναι μια περίοδος μεγάλων αλλαγών στο σώμα. Συνειδητά, μπορεί να παρατηρηθούν μόνο οι εξάψεις και οι μεταβολές της διάθεσης. Εν τω μεταξύ, λιγότερο προφανή πράγματα συμβαίνουν στο σώμα, τα οποία συχνά παραμένουν απαρατήρητα και ενδέχεται να προκαλέσουν  προβλήματα μακροπρόθεσμα.

  • Το Udo’s Oil  είναι ένα μείγμα οργανικών, μη επεξεργασμένων ελαίων από φυτικές πηγές κι έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει την ιδανική αναλογία λιπαρών οξέων Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6, 2:1.
  • Προέρχεται από νωπούς, πιστοποιημένους σπόρους οργανικού λιναριού, ηλίανθου, σουσαμιού και νυχτολούλουδου καθώς και έλαια από καρύδα, ρύζι και πίτυρα.
  • Είναι μη επεξεργασμένο και πάντα φρέσκο, με ψυχρή έκθλιψη σε περιβάλλον τελευταίας τεχνολογίας, χαμηλής θερμοκρασίας, χαμηλού φωτισμού και χωρίς οξυγόνο για τη βελτιστοποίηση της φρεσκάδας και την παροχή μέγιστης θρεπτικής αξίας
  • Παρασκευάζεται αποκλειστικά από 100% οργανικές φυτικές πηγές, αειφόρου γεωργίας
  • Μη ΓΤΟ + 100% Οργανικό + Vegan

Το Udo’s Oil μπορεί να σας υποστηρίξει διατηρώντας τη νεότητά σας και βοηθώντας σας να απολαύσετε τη ζωή στο έπακρο. Med MelonΣυμβουλές για γυναίκες όλων των ηλικιών Κρατήστε μια θετική άποψη για τη ζωή, κοιτάξτε την κάθε στιγμή της ζωής σας ως μια εποχή αλλαγής, ως μια ευκαιρία να ανακαλύψτε νέες όψεις στον εαυτό σας και τη ζωή σας. Η διατροφή μπορεί να έχει μια βαθιά επίδραση στο πώς αισθάνεστε για τον εαυτό σας, έτσι αυξήστε τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά, τα μη επεξεργασμένα τρόφιμα και τα σωστά λιπαρά. Προϊόν Flora Ltd.Canada. Εισάγεται και διανέμεται αποκλειστικά από τη Medmelon, www.medmelon.gr, τηλ 2310 449441.