Ακόμα ένα σημαντικό βραβείο για την πολυετή προσφορά του στην Εκπαίδευση, καθώς και για το πλήθος δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΞΥΝΗ, διαχρονικά, έλαβε ο Καθηγητής Σοφοκλής Ξυνής από τον Όμιλο για την UNESCO Νοτίων Προαστίων, στο πλαίσιο της ετήσιας χοροεσπερίδας της UNESCO στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, παρουσία του Δ.Σ. της UNESCO, πολλών επισήμων και προσκεκλημένων!

Το τιμητικό βραβείο παρέλαβε ο Καθηγητής Ξυνής από την Υφυπουργό Μετανάστευσης & Ασύλου, κα. Σοφία Βούλτεψη, παρουσία της κας. Αικατερίνης Παπαχριστοπούλου- Τζιτζικώστα, Προέδρου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, της  κας. Σούλας Κοκολέτσου, Προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Νοτίων Προαστίων, του κου. Αντώνη Γλύκα, Διευθυντή Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και Προέδρου Αθλητισμού & Παιδείας της UNESCO Νοτίων Προαστίων και του ηθοποιού Κώστα Πρέκα, ο οποίος επίσης βραβεύθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης από την UNESCO Νοτίων Προαστίων. 

Σοφοκλής Ξυνής: «Όταν υπηρετείς την Εκπαίδευση, οφείλεις να προσφέρεις και στην κοινωνία»

Με αφορμή τη βράβευσή του, ο Καθηγητής Σοφοκλής Ξυνής, πρόεδρος του Ομίλου ΞΥΝΗ, δήλωσε: 

«Ο Όμιλος ΞΥΝΗ, από την ίδρυσή του το 1957 έως σήμερα, είναι ευαισθητοποιημένος και ενεργός σε θέματα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Θέλω να ευχαριστήσω την UNESCO Νοτίων Προαστίων για τη σημερινή βράβευση και να τους συγχαρώ για το τεράστιο πολιτιστικό, κοινωνικό, αλλά και αθλητικό έργο που επιτελούν. Ένα σημαντικό έργο που θα πρέπει να συνεχιστεί».

ΙNFO: