Γίνε επιτυχημένος Προπονητής ή/και Sport Manager

Το Mediterranean Professional Studies παρουσιάζει το νέο τομέα Αθλητισμού


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
18:49
17/09/2015
Γίνε επιτυχημένος Προπονητής ή/και Sport Manager
loading

«Αποφασίζεις τι είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις, μετά κάνεις τα σχέδια σου για να φθάσεις εκεί και μετά απλά το κάνεις...» έχει δηλώσει στο παρελθόν η μαραθωνοδρόμος Nancy Ditz. Για ένα τομέα που γνωρίζει μεγάλη άνθιση τα τελευταία χρόνια και προσελκύει εκατομμύρια φίλους από όλο τον κόσμο. Τον Αθλητισμό.

Με στόχο να καλύψει την έλλειψη που παρατηρείται σε επιστημονικώς καταρτισμένα στελέχη- τόσο σε επίπεδο προπονητών όσο και σε διοικητικά στελέχη- στον αθλητισμό, το Mediterranean Professional Studies (το Κ.Δ.Β.Μ.2 του Mediterranean College) παρουσιάζει το νέο τομέα Αθλητισμού.

Προσφέροντας δύο πιστοποιημένα προγράμματα, τα οποία απευθύνονται σε ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό και θέλουν να εισέλθουν στη συγκεκριμένη αγορά, σε απόφοιτους Λυκείου που φιλοδοξούν να γίνουν προπονητές ή sport managers, σε τέως αθλητές που θέλουν να ασχοληθούν με την προπονητική  καθώς και σε πτυχιούχους ΑΕΙ/ ΤΕΙ/ Κολεγίων ανεξαρτήτως ειδικότητας ή  σε επαγγελματίες που θέλουν να εισέλθουν στο χώρο ή δραστηριοποιούνται ήδη αλλά δεν διαθέτουν μια πιστοποίηση της γνώσης και των ικανοτήτων τους.

sports1

Σπουδές με πλεονεκτήματα:

- Προσφέρεται η δυνατότητα ευέλικτης φοίτησης – απογεύματα ή Σάββατα – για κατοίκους περιφέρειας και άτομα με χρονικούς περιορισμούς (εργαζόμενους).

- Δεν προϋποθέτουν πρώτο πτυχίο (π.χ. Bachelor) για την παρακολούθησή τους.

- Προάγουν εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης με επαγγελματίες της αγοράς (networking).

- Παρέχουν αναγνωρισμένο δίπλωμα Επιπέδου 5 (Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων) από τον Βρετανικό φορέα πιστοποίησης Pearson Edexcel.

- Βασική φιλοσοφία τους είναι η  σύνδεση θεωρίας με την πράξη μέσα από έρευνες, διαλέξεις, εκπαιδευτικές επισκέψεις, εργαστηριακά μαθήματα, παιχνίδια ρόλων (role-plays) και ασκήσεις βιωματικού χαρακτήρα.

- Η διδασκαλία γίνεται από καταξιωμένους επαγγελματίες του αθλητισμού.

Το HND στην Προπονητική είναι ένα πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης πανεπιστημιακού επιπέδου που απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο του αθλητισμού και να αποκτήσουν γνώσεις και τεχνικές στη φυσική αγωγή, με έμφαση την προπονητική. Ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πρόγραμμα, οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν σε γυμναστήρια, σε αθλητικούς οργανισμούς, σε προπονητικές θέσεις σε ομάδες, ως σύμβουλοι φυσικής κατάστασης ή σε δική τους επιχείρηση στον κλάδο του αθλητισμού και της φυσικής αγωγής.

Το Executive Diploma in Sports Management είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης το οποίο απευθύνεται σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του αθλητισμού (αθλητές, προπονητές, διοικητικά στελέχη, παράγοντες, κ.α.) και επιθυμούν να καταλάβουν διοικητικές θέσεις, αλλά δε διαθέτουν το απαραίτητο υπόβαθρο στο αθλητικό management. Στο πρόγραμμα πραγματοποιούνται δύο βιωματικά εργαστήρια για πρακτική εξάσκηση στη διοίκηση γυμναστηρίων και στο marketing αθλητικών οργανισμών. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το Executive Diploma in Sports Management αποτελεί «γεφυροποιό πρόγραμμα»-bridging course για υποψήφιους φοιτητές ΜΒΑ οι οποίοι δε διαθέτουν τα τυπικά προσόντα εισαγωγής τους στο πρόγραμμα.

Ειδικά στον Τομέα του Αθλητισμού, το Mediterranean Professional Studies διατηρεί συνεργασία:

- Με 125 κορυφαίους αθλητικούς συλλόγους όλων των αθλημάτων για την πρακτική άσκηση & αποκατάσταση των αποφοίτων.

-  Με τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, την Nikos Boudouris Basketball Academy, τον Γ.Σ Λαυρίου και τον Α.Ο. Βριλήσσια.

-  Με τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο και το Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ)στις εγκαταστάσεις των οποίων, πραγματοποιεί την εκπαίδευση των φοιτητών του.

sports2

Πληροφορίες-Αιτήσεις:

Mediterranean College - Mediterranean Professional Studies

Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8 – Τηλ: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4 – Τηλ: 2310 287779

www.medcollege.edu.gr/mps - [email protected]

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει