Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του 46χρονου άντρα με συμπτώματα θερμοπληξίας, καθώς φέρεται να έκανε παράνομα διανομές φαγητού με ποδήλατο κατά τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής (21/7) στη Χαλκίδα. Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως ιδιοκτήτης ψησταριάς συνελήφθη για τον θάνατο του 46χρονου.

Ο άντρας, μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος. Εις βάρος του συλληφθέντα ιδιοκτήτη ψησταριάς, στην οποία εργαζόταν ο άτυχος 46χρονο, σχηματίζεται δικογραφία στην Ασφάλεια, για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ από αστυνομικές πηγές, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 46χρονος κατά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης εργάστηκε ως διανομέας στην ψησταριά χωρίς όμως σύμβαση εργασίας.

Το μυστήριο γύρω από τον θάνατο του 46χρονου

Μυστήριο επικρατεί στην υπόθεση του θανάτου του 46χρονου στη Χαλκίδα από θερμοπληξία. Αρχικά, είχε μεταδοθεί από τα τοπικά ΜΜΕ πως επρόκειτο για διανομέα που αναγκάστηκε να δουλέψει τις ώρες με τις υψηλότερες θερμοκρασίες.

Αργότερα, η ιδιότητά του ως διανομέα, διαψεύστηκε τόσο από την ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατό του, όσο και από τον πρόεδρο των καταστηματαρχών εστίασης της περιοχής.

Η μητέρα του 46χρονου, σε δηλώσεις της αναφέρει ότι δούλευε για σουβλατζίδικο, ότι γυρίζοντας σπίτι δεν είχε επαφή με το περιβάλλον αλλά και ότι έβγαλε αίμα από το στόμα.

«Ήρθε το παιδί μου από τη δουλειά. Δούλευε σε ένα σουβλατζίδικο με το ποδήλατο έκανε διανομή. Και ήρθε το παιδί από το σουβλατζίδικο και αν δεν καταλάβαινα. Μου πέταγε την μπλούζα, δεν μπορούσε να μιλήσει.

Πήραμε τον κ. Λεονάρδο και μας λέει “μάλλον θερμοπληξία. Βάλτε του μια πετσέτα στο μέτωπο και πηγαίνετέ το στο νοσοκομείο”. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, το παιδί δεν καταλάβαινε τίποτα. Δεν επικοινωνούσε. Έβγαλε αίμα από το στόμα.

Ήρθε το ασθενοφόρο και το πήγαμε στο Νοσοκομείο. Έπαθε την πρώτη καρδιακή ανακοπή, το επαναφέραμε και έπαθε τη δεύτερη και έφυγε».