Στην καρδιά του Πειραιά, στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και της Μεσογείου, παρευρέθηκε η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για τα εγκαίνια της καινοτόμας υπηρεσίας για τους ταξιδιώτες, “In Town Check In”.

Η Υφυπουργός Τουρισμού μαζί με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σταϊκούρα, και τον Πρόεδρο και CEO της Spirit World, έκοψαν την κορδέλα και σήμαναν την έναρξη της λειτουργίας. 

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος που παρέχει την υπηρεσία, επιτρέπει στους ταξιδιώτες και επισκέπτες να πραγματοποιούν “Check In” της πτήσης τους από το λιμάνι του Πειραιά και να παραδίδουν τις αποσκευές τους, ώστε να εξοικονομούν χρόνο και να συνεχίζουν με ευκολία το ταξίδι τους χρησιμοποιώντας τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, κάνοντας ακόμα και ενδιάμεσες στάσεις μέχρι το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Το κέντρο της Αθήνας γίνεται ελκυστικό, έχοντας λυθεί το θέμα του βάρους των αποσκευών, αλλά και του χρόνου που μπορεί μέχρι σήμερα να μην επαρκούσε για επισκέψεις στην πόλη.

Ένα σύγχρονο εγχείρημα με αποτελεσματικό σύστημα υπηρεσιών και μεταφορών, που πραγματοποίησε η Spirit World, και προσθέτει αξία στο τουριστικό προϊόν της περιφέρειας της Αττικής αλλά και όλης της Ελλάδας.

Με καινοτομία και ανταγωνιστικότητα τολμάμε να ενισχύουμε τη βιωσιμότητα της οικονομίας μας και να ισχυροποιούμε τον Τουρισμό μας.